Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

Vakavaksi menee, mut ei kuitenkaan.

Off the Hook on odotettu lisäys Chained Nutritionin valikoimaan. Tämä vahva Pre-workout on suunniteltu kovaa treenaaville ja kokeneille urheilijoille.

Special Edition -maku “Bloody Berry” on kehitetty yhteistyössä kehonrakentaja Mika Nyyssölän kanssa!

  • Runsaasti vaikuttavia ainesosia sisältävä koostumus
  • Edistää räjähtävää voimantuottoa, pumppia ja kestävyyttä
  • Terävöittää keskittymistä
  • Markkinoiden maukkain hardcore-tehonlisääjä!

Off The Hook on kaikkien aikojen tehokkain ja suunnitelmallisin Pre-Workout-tuotteemme. Ylivoimaisesti. Tuotteen kehittelyssä on noudatettu spartalaista yhtälöä ”tehokkaat ainesosat + reilut annokset = jykevä teho”.

Off The Hook perustuu hyviksi todettuihin ainesosiin, joista on tullut meidän kaikkien suosikkeja. Tarkoin harkitut annokset kreatiiniglukonaattia ja beta-alaniinia vaikuttavat yhdessä suotuisasti voimaan ja maitohappokestävyyteen. Kokonaisvaltainen L-sitrulliinimalaatin, AAKG:n, L-arginiinin ja betaiinin yhdistelmä tehostaa pumppia ja parantaa kestävyyttä. Jotta henkinen suorituskyky pysyisi samalla tasolla fyysisen kanssa, tuotteeseen on lisätty monipuolinen valikoima suosituimpia vireyden nostattajia: kofeiinia, L-tyrosiinia, tauriinia ja Panax ginsengiä.

Off The Hook edustaa sitä tinkimätöntä ja rohkeaa lähestymistapaa, josta Chained Nutrition tunnetaan. Se ei kuitenkaan ole mikään aloittelijoiden PWO. Off The Hook on kehitetty yhteistyössä kokeneiden, kovaa treenaavien urheilijoiden kanssa, joten sen koostumus on suunnattu kyseisen kohderyhmän tarpeisiin.

Let’s get Off the Hook!

- mainos -
Edellinen artikkeliKROPPA 4 KERTAA VIIKOSSA | KORKEIN FREKVENSSINI IKINÄ
Seuraava artikkeliHalmo & Kataja – Q&A 4