Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

SYNTTÄRIALENNUKSET SUNNUNTAIHIN SAAKKA!

Aamulla sängystä noustessa ihmettelin että miten se niin kolottaa joka paikkaan kunnes tajusin että MÄHÄN VANHENIN TAAS VUODEN!

Miten se tuntuuki että mitä enemmän noita vuosia tulee mittariin ni sitä nopeempaa ne menee?! Toisaalta tänä vuonna on kyllä kerenny tapahtumaanki tosi paljon ja sehän se saa ajan kulumaan ku ei kerkeä turhia pysähellä miettimään että mitähän sitä tekis. 

Mutta tänään mä sen tehen, pysähyn ja mietin mitä kaikkea tässä on taas tullu tehtyä. Nautin niistä onnistumisen hetkistä ja toisaalta taas mietin mitä voisin tehä paremmin niissä asioissa jotka ei oo niin putkeen menny. 

Tätä mä suosittelen teille kaikille vaikkei just synttärit osuiskaan kohalle tänään. Pysähytään hetkeksi koska jokasella löytyy niitä ilon ja onnistumisen hetkiä ku niitä vaan kerkee lähteä miettimään. Niitten huomiointi lisää meiän hyvää fiilistä ja sitä kautta me saahaan niitä onnistumisia lisää. Koska jos kaikki muu on p*skaa paitsi kusi ni ei paljon hyvää voi oottaakkaan.

Näillä ajatuksilla alamme juhlimaan mun synttäreitä ja koska tähän samaan syssyyn osuu myös isänpäivä (mulle todella tärkeä päivä) niin painetaan synttäritarjoukset kestään tonne sunnuntain loppuun asti! 

Niin, ja mähän siis täytän jo 38 vuotta! Sen verran on myös alennukset nuissa tarjoustuotteissa 🙂

38% TARJOUKSESSA SUNNUNTAIN LOPPUUN SAAKKA:

* SUPERMASS NUTRITION TUOTTEET

* BIGGER=BETTER LISÄRAVINTEET

* BIGGER=BETTER TREENIOHJELMAT

* KILLERI GEAR VAATTEET

TULKAAHAN JUHLIMAAN! WWW.BODYKAUPPA.FI

- mainos -

Edellinen artikkeliHIENOIN SALI TÄHÄN MENNESSÄ? | PT VATANEN
Seuraava artikkeliVILKKILÄ – PALJONKO RAHAA TUBESTA?