Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Ultimate Intra Workout, 720 g Citrus // lisäale 15% koodilla pakkotoisto15

Ennen, aikana, jälkeen

Harjoituksen ja ruokavalion optimointi on taiteenlaji. Se on myös välttämätöntä, jos tavoitteena on muotoilla kehosta jotain poikkeuksellista. Tärkeä kohta on se, missä ruokavalio ja harjoittelu kohtaavat suoranaisesti. Se, mitä syöt ennen ja jälkeen harjoituksen, vaikuttaa merkittävästi harjoituksen laatuun ja lopputulokseen, mutta monet eivät huomioi mahdollisuutta täydentää ravintoa myös harjoituksen aikana.

Ennen harjoittelua kehon tulisi olla hyvin täydennetty säännöllisellä ravinnolla, ja hyvä PWO antaa oikeaa energiaa harjoitteluun. Harjoittelun jälkeen lihakset tarvitsevat proteiinia voidakseen korjautua, vahvistua ja kasvaa. Harjoituksen aikana keho tarvitsee pääasiassa toista tärkeää ravintoainetta.

Lihakset käyttävät glukoosia energianlähteenä

Lihassolut saavat voimansa pääasiassa glukoosista. Tämä on nopein ja helpoimmin saatavilla oleva polttoaine, jota lihakset voivat saada, ja niin kauan kuin glukoosia on riittävästi, lihaksilla on parhaat mahdollisuudet työskennellä niin lujasti kuin pystyvät. Siksi glukoosi on tärkein ravintoaine harjoituksen aikana.

Ultimate intra-workout sisältää glukoosia maltodekstriinin ja Cluster Dextrin™ (korkeahaarainen syklinen dekstriini) -muodossa. Molemmat aineet ovat erittäin suuria puhtaan glukoosin molekyylejä, joita keho voi nopeasti hajottaa ja käyttää energiana. Toinen suuri etu on, että molemmat ovat vatsaystävällisiä.

Edellinen artikkeliMOTIVAATIO // Pekka Mykrä
Seuraava artikkeliOlkapää / Ojentaja / Hauis treeni | Testodiaries 3.3