Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Alice Lubitch, 25-vuotias lastensuojelussa työskentelevä sosionomi Helsingistä. Olen syntynyt Espoossa ja juureni tulevat Venäjältä. 

Olen aloittanut spontaanisti saliharrastuksen noin 5-vuotta sitten ja tavoitteena oli heti kisata. Lajiksi valikoitui bikini fitness ja kisat lyötiin lukkoon samantien valmennussopimusta allekirjoittaessa. 😁 Kisasin ensimmäisen kerran noin 2 vuoden päästä salilla käymisen aloituksesta, vuonna 2021 SFU:n alla. Mitään tavoitteita ei ole aluksi ollut, vaan halusin kokea minkälaista on olla esiintymässä fitnesslajissa. Aito into ja kova tekeminen alkoi vasta ensimmäisten kisojen jälkeen, kun opin arvostamaan energiaa ja riittävää ruokamäärää ”offilla”. Päätin myös, että seuraavan kerran kun nousen lavalle, niin lähden valmistautumaan siihen tavoitteellisesti.

Matkan varrella on ehtinyt vaihtua valmentajia ja jokaiselta olen oppinut jotakin. Ilman heitä en olisi juuri sellainen urheilija, kuin olen. Tällä hetkellä minua valmentaa ulkomaalainen valmentaja. 

Lajiin enemmän perehtyneenä, minua alkoi kiehtomaan NPC bikinin fysiikka, sillä he saavat olla lihaksikkaampia, mitä IFBB:n puolella. Näin päätin, että seuraavan kerran kilpailen NPC:n alla ja fysiikkaa ruvettiin kehittämään sitä kohti. 

Lihasta sai tällä kertaa kasvattaa rauhassa, sillä tavoitteenani oli saada ensiksi AMK-opinnot pakettiin, jotta pystyisin antamaan itsestäni kaiken kisadieetillä.

Aloitin dieetin maaliskuun lopussa ja dieetti on sujunut mukavasti. Välillä ollut vaikeampia hetkiä ja välillä dieetti ei ole tuntunut dieetillä ollenkaan. Ensimmäisestä dieetistä oli hyötyä, sillä tällä kertaa tiedän jo mitä odottaa, eikä kaikki ole uutta. Tämä mahdollistaa prosessista aidon nauttimisen ja keskittymisen itse tekemiseen.

 Tällä kaudella suunnitelmissa on kilpailla ensiksi Minna Pajulahden Cupissa Hämeenlinnassa 13.7 ja lunastaa oikeus Pro Qualifier-kisoihin. Tästä jatkan Suomen Kehonrakennusliiton SM-kisoihin 31.8 Tampereella. Kaikkia PQ-kisoja ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta ainakin Ruotsin Södertäljen 22.9 kisoihin olen myös menossa. Todennäköisemmin kisakauteni päättyy niihin.

Tämän kisakauden tavoitteenani on saada oma paras kunto ja saada palautetta fysiikasta tuomareilta, jotta saadaan tietää mihin suuntaan ruvetaan kehittelemään fysiikkaa. Voi olla, että tulevaisuudessa odottaa lajin vaihto, mutta aika näyttää. 😊

Tekemisiäni ja treenejä voi seurata Instagramissa @vlicee. Nähdään SKL:n kisoissa Tampereella 31. elokuuta! 🔥

Ultimate EAA Complex, 256g // 15% alennus koodilla pakkotoisto15

Välttämättömillä aminohapoilla tarkoitetaan niitä aminohappoja, joita elimistö ei pysty itse valmistamaan ja joiden on todettu olevan lihasmassan kasvun kannalta tärkeimpiä aminohappoja. Ultimate EAA Complex -valmisteen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, eikä niiden imeytyminen edellytä pilkkomista. Siksi ne ovat lihasten hyödynnettävissä nopeasti nauttimisen jälkeen, joten palautuminen ja lihasmassan rakennus pääsevät vauhtiin mahdollisimman pian harjoituksen päätyttyä. Yksi annos sisältää 14 grammaa EAA-aminohappoja, joista 4,7 grammaa on haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

Edellinen artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Anna Ropponen
Seuraava artikkeliTestotonni 4 Ft. Ayrton Kalek | Pakkimike | Nic Henrik | Isi Oiva | Original Cast 75