Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Anne-Mari Kuusiluoma, 46-vuotias kehonrakentaja Hämeenkyröstä. Työskentelen Menetelmä-/ Tuotannonsuunnittelijana elektroniikkateollisuudessa.

Valmentajanani toimii Jari Bull Mentula. Aloitimme yhteistyön juuri kesäkuun alussa, joten SM-kilpailut ovat meidän ensimmäinen yhteinen etappi. Valmentajan lisäksi taustalla tärkeänä tukena toimii aviomies.

Kilpailin edellisen ja ensimmäisen kerran v. 2021 Naisten Kehonrakennuksessa. Sijoituin hopealle Kehonrakennuksen SM-kisoissa ja voitin oman sarjani Finland Pro Qualifierissa Womens Physiquessa sekä tulin hopealle Naisten Kehonrakennuksessa. 

Tätä ennen olen yrittänyt kisalavoille useampana vuonna, mutta kaksi kisaa on peruuntunut ja kaksi päättynyt vakavaan sairastumiseen. Mm. 2017 syksyllä kisadieetti päättyi neljä viikkoa ennen kisaa rintasyöpädiagnoosiin, joka luonnollisesti viivytti kisauraa. 

Tavoitteena on kisata myös kansainvälisesti ja saavuttaa Pro-kortti Naisten Kehonrakennuksesta. Muita harrastuksia ei tällä hetkellä ole vaan kaikki fokus on nyt kehonrakennuksessa. 

Odotan innolla, mitä kolmen vuoden kehitysjaksolla olen saanut aikaan.

30 x Goodlife Low Sugar, 50 g // lisäale 15% koodilla pakkotoisto15

Osta kerralla enemmän ja säästä rahaa!

Yksi laatikko sisältää 15 herkullista ja vähäsokerista Goodlife Low Sugar -proteiinipatukkaa.

Goodlife Low Sugar – Mahtavan hyvänmakuinen proteiinipatukka, joka sisältää erittäin vähän sokeria. Välipalaksi, treenin jälkeen ja herkutteluun!

  • Runsaasti proteiinia ja ravintokuitua
  • Mausta riippuen enintään noin 2 g sokeria
  • Ei sisällä palmuöljyä
  • Todella hyvät makuvaihtoehdot!
  • Dark Chocolate Brownie -patukka on vähälaktoosinen (0,4%)
Edellinen artikkeliPodcast 170 – Kale ja Valde // Kokemuksen syvällä rintaäänellä
Seuraava artikkeliHevosretki vuoren huipulle! Testodiaries 3.36