Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15
  • Kolmas peräkkäinen kisavuosi käynnissä
  • Kotipaikka Kuusisto
  • Treenannut yli 20 vuotta joista viimeiset 5 vuotta kilpailumielessä. 
  • Viime vuonna kunto meni selkeästi eteenpäin noviisi vuodesta 2022, mutta viimeistelyn kanssa oli ongelmia. Talven kehityskauden aikana satsattiin erityisesti selkään ja käsiin sekä keskivartaloon. Kunto enteilee tässä kohtaa parasta, mutta se nähdään sitten syksyllä Tampereella. 
  • Yrittäjä/Optikko yrityksessä Design Optikko Hakula
  • Perhe: Puoliso Laura Grönberg ja lapset Unto 10 vuotta ja Alma 14 vuotta. 

Olen hyvin perhekeskeinen ihminen ja vapaa-ajalla matkustellaan ja veneillään yhdessä perheen sekä uuden perheenjäsenen Chihuahua pennun Napon kanssa. 

Mielessä oli pitää vuosi 2024 aluksi välivuotena mutta tulimme valmentajani Jari Mentulan kanssa siihen tulokseen että nyt haetaan kondis kohdalleen. Otin kisoista palautteen vastaan ja tiesin mitä minun tulisi parantaa. Kisakokemuksia en tule Tampereelle hakemaan vaan menestystä. Tämä vuosi tulee näyttämään jatkuuko kilpailu-ura enää näiden kisojen jälkeen. Laji on todella rakas ja minulle myös elämäntapa joten toivotaan että hommat jatkuu! 

Tänä vuonna päätin että dieetillä en tule sulkeutumaan kesällä “bodykuplaan” vaan pyrin nauttimaan kesästä kuten muutenkin. Tapaan ystäviä, veneilen ja käyn festareilla sekä heinäkuussa perheen kanssa etelän lämmössä. Kokemus tuo varmuutta ja tietää miten prosessi etenee. Stressi pois ja ilon kautta syntyy paras lopputulos. 

Aikaisempina vuosina tottakai kaikki oli uutta ja jännitti että pääseekö kuntoon. Jokainen dieetti on erilainen ja minullakin on ollut jokaisella dieetillä jotain ylimääräistä kuormitusta kuten kodin muutto, yrityksen isot laajennukset ja kiireinen lapsiperhearki. Treenit on pitänyt aikatauluttaa sen mukaan ja välillä on salilla oltu 04:30 ja illalla myöhään vielä aerobiset.

Jos tämä olisi helppoa niin kaikki olisi syksyllä kunnossa ja lavalla. 

Tämän tietää jokainen ketä syksyllä lavalle nousee ja yksi hienoin kokemus ensimmäisenä kisavuotena oli bäkkärin yhteishenki ja siellä solmitut uudet ystävyydet. Ihan mieletön porukka ja kisayhteisö meillä suomessa SKL:n kisoissa. 

Isoin kiitos kuuluu kotijoukoille ja sanonta kaiken takana on nainen pätee minunkin onnistumissa. Kiitos avopuolisolleni Lauralle kaikesta tuesta kotona sekä valmentajalleni Jarille joka laittaa tekemiselle oikeat askelmerkit. 

#Mybestisyettocome

Matkaani voit seurata instassa @erkki.martin

8 x ProPud Protein Milkshake, 330 mlCaramel Glazed Bananas

ProPud Protein Milkshake – Supersuosittu ProPud nyt pirtelönä! Täyteläinen ja laktoositon milkshake, joka sisältää runsaasti proteiinia!

  • Täyteläinen koostumus ja herkullinen maku
  • Laktoositon
  • Ei sisällä lisättyä sokeria
  • Noin 20 g laadukasta proteiinia
Edellinen artikkeliHevosretki vuoren huipulle! Testodiaries 3.36
Seuraava artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Jesse Kinnunen