Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Irene, 38-vuotias pohjoisen kasvatti ja asun Keminmaalla. Reilut kymmenen vuotta olen aktiivisemmin viihtynyt salilla. Arki on melko hektistä kahden tyttären, koiran, töiden ja opintojen kanssa. Paras tapa ylläpitää omaa henkistä ja fyysistä jaksamista on se rakkain harrastus, punttisali! Mukana myös puoliso joka toimii samalla valmentajanani.

Kipinä kilpailemiseen bikinifitneksessä syttyi tosissaan v.2018 ja otin silloisen ensimmäisen valmentajani. Kisakausia käytiin kaksi joista sijoituksia jäi SM-kisoista 4. ja 3. ja viimeisin toi edustusoikeuden EM-kisoihin. Päätin jättää kilapilemisen kuitenkin siihen hetkeksi ja hengähtää. 

Kuva: Tomi Rehell

Salitreeni on iso osa omaa elämää ja kipinä nostatteli taas päätään. NPC bikinin poset tuntuivat sopivan omaan fysiikkaan, liiton vaihto houkutteli vahvasti ja halu parantaa sijoituksia edellisestä! 😎

Hyvän kehityskauden jälkeen ollaankin nyt  matkalla kohti ensimmäisiä kisoja. Startataan Hämeenlinnan Regionalseilla hakemalla kilpailuoikeus Pro Qualifieriin, kilpaillaan Suomen Kehonrakennusliiton alla Suomenmestaruudesta elokuussa ja loppuvuoden kohokohta on Pro Qualifier marraskuussa.

Nähdään siis Tampereella!

Yt,

Irene

Kreatiinimonohydraatti 500 g 17,51€ koodilla pakkotoisto15

Kreatiini on nykyään yksi maailman suosituimmista ravintolisistä urheilijoiden keskuudessa. Star Nutritionin Creatine Monohydrate on täysin puhdasta kreatiinimonohydraattia, joka sisältää ainoastaan mikronisoitua kreatiinia.

  • Lihasten laadukkaaseen kasvattamiseen
  • Parantaa kestävyyttä ja voimaa
  • 100 % mikronisoitua kreatiinia
  • Vegaaninen
  • Voidaan käyttää ympäri vuoden
Edellinen artikkeliKUKA ON KESKI-SUOMEN VAHVIN? // Jussi Vilkkilä
Seuraava artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Melina Heinonen