Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Moro! Oon 31-vuotias naimisissa oleva sekatyöukko Kaarinasta. 

Koulutukseltani olen ylioppilas ja perustason ensihoitaja sekä valmentaja, mutta teen tällähetkellä kokoonpanotyötä valaisinfirmassa. 

Saliharrastusta on takana noin 12 vuotta ja ennen sitä tuli harrastettua kilpauintia kuutisen vuotta. Hyvää vastapainoa salleilulle tuo luonnossa kävely, pyöräily  ja mangan lukeminen sekä animen katselu. 

Kisataustaa body-puolelta löytyy pitkän sarjan NFE2018 CBB:stä ja SKL2022 CP:stä. Kummallakaan kertaa en päässyt finaaliin. Tälläkertaa olisi hienoa päästä finaaliin, mutta en ota stressiä asiasta.

Kisadieetti alkoi vappuna ja oikein leppoisesti edennyt. En ole laskenut kertaakaan makroja enkä ole ohjelmoinut cardioita. Stressitömästi, mutta tosissaan tekeminen on toiminut todella hyvin. 

Tulkaahan elokuun lopussa paikanpäälle kannustamaan ja katsomaan hienoa showta! 

-Jani

Ultimate EAA Complex, 256g // 15% alennus koodilla pakkotoisto15

Välttämättömillä aminohapoilla tarkoitetaan niitä aminohappoja, joita elimistö ei pysty itse valmistamaan ja joiden on todettu olevan lihasmassan kasvun kannalta tärkeimpiä aminohappoja. Ultimate EAA Complex -valmisteen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, eikä niiden imeytyminen edellytä pilkkomista. Siksi ne ovat lihasten hyödynnettävissä nopeasti nauttimisen jälkeen, joten palautuminen ja lihasmassan rakennus pääsevät vauhtiin mahdollisimman pian harjoituksen päätyttyä. Yksi annos sisältää 14 grammaa EAA-aminohappoja, joista 4,7 grammaa on haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

Edellinen artikkeliTestotonni 4 Ft. Ayrton Kalek | Pakkimike | Nic Henrik | Isi Oiva | Original Cast 75
Seuraava artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Tommi Nevalainen