Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Ossi Riekkinen, aivan kohta 45v, ja tulen Vuorelasta, n. 10km Kuopiosta pohjoiseen. Kilpailen yleisessä ja Mastersissa alle 80kg sarjassa. Kisasin samoissa sarjoissa 2022, ja tuolloin voitin kummatkin täysillä tuomaripisteillä. Tänä vuonna olen jo huhtikuussa kisannut Ruotsissa menestyksekkäästi pääsemällä finaaliin kovatasoisessa Sweden Grand Prix-kilpailussa. Tämän jälkeen aloitin systemaattisesti nostamaan kaloreita, ja muutin harjoittelua tietyiltä osa-alueilta merkittävästi. Otin tietoisen riskin, mutta se kannatti!

Nyt kunto on kovempi kuin koskaan, ja odotan innolla syksyn kisoja. SM-kisan jälkeen on vain 2 viikkoa Lontoossa pidettävään EM-kisaan, jossa osallistun yleiseen alle 80kg sarjaan ja Masters +45v sarjaan. Mukana on kuva Sweden Grand Prix-kisasta 21.4.2024 ja kuva salilta 26.6.2024. Instagramista löytää sitten kisakuvia yms.

Tervetuloa paikanpäälle SM-kisoihin katsomaan kovatasoista kehonrakennusta, josta nämä kaikki fitness-lajit ovat alun perin lähtöisin!

Ultimate EAA Complex, 256g // 15% alennus koodilla pakkotoisto15

Välttämättömillä aminohapoilla tarkoitetaan niitä aminohappoja, joita elimistö ei pysty itse valmistamaan ja joiden on todettu olevan lihasmassan kasvun kannalta tärkeimpiä aminohappoja. Ultimate EAA Complex -valmisteen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, eikä niiden imeytyminen edellytä pilkkomista. Siksi ne ovat lihasten hyödynnettävissä nopeasti nauttimisen jälkeen, joten palautuminen ja lihasmassan rakennus pääsevät vauhtiin mahdollisimman pian harjoituksen päätyttyä. Yksi annos sisältää 14 grammaa EAA-aminohappoja, joista 4,7 grammaa on haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

Edellinen artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Jesse Kinnunen
Seuraava artikkeliSKL SM kilpailijaesittely // Anna Ropponen