Hessu, Heikki Antikainen. Kolmen lapsen isä Pohjois-Karjalasta Outokummun poikia ja kohta esikoinen saa ensimmäisen lapsen eli Ukki kohta myös. Asun Vantaalla kihlattuni kanssa.  Olen elänyt todella vaihtelevasti elämääni, aika pohjalla tullut myös käytyä. Onneksi urheilu tuli elämääni n. 10 vuotta sitten ja ns. pelasti ja antoi toisen mahdollisuuden elää toisenlaista elämää, josta nautin täysin sydämin. Kisataustaa ei ole kehonrakennuksessa, eikä missään muussakaan.

Maratonin olen juossut ja muutaman puolikkaan omaksi ilokseni. Sali elämä on ollut elämässäni koko ajan mukana, joskus vähemmän ja joskus enemmän. Nyt noin 5 vuotta enemmän joista viimeisin vuosi vieläkin enemmän. Opiskelin Espanjassa 2018-2019 urheiluhierojaksi ja siellä törmäsin Heinosen Tommiin salilla tietenkin ja tutustuttiin. Tommi on… yksi parhaista kehonrakennusmiehistä joita arvostan todella paljon. Hän on auttanut paljon, todella paljon tässä matkassa minua. Olen varmasti saanut kaiken itsestäni irti mitä minä pystyn antamaan ja tulen olemaan elämäni parhaassa kunnossa 50-vuotiaana Suomenkehonrakennuskisoissa Kultasalla syksyllä 2020 Masters 50v. sarjassa. 

Minulla ja avovaimollani on hyvinvointialan yritys, missä tehdään ravintovalmennusta, PT valmennusta ja urheiluhierontaa. Minut näkee myös rakennuksilla kaivinkoneen puikoissa. Lajia kohtaan on noussut suuri arvostus ja jokainen kuka tätä tekee, hatun noston arvoinen juttu. Toivotan kaikille kilpailijoille hyvää tätä matkaa ja Kultsalla nähdään syyskuussa!

T. Hessu Heikki Antikainen

Off the Hook – Suureen suosioon nopeasti noussut Pre-Workout Chained Nutritionilta! Tämä PWO on suunniteltu kovaa treenaaville ja kokeneille urheilijoille.

  • Suosituimpia Pre-Workout-tuotteitamme
  • Suuri määrä tehokkaita ainesosia
  • Edistää räjähtävää lihasvoimaa, pumppia ja kestävyyttä
  • Lisää keskittymiskykyä
  • Todellinen hardcore-PWO!

Chained Nutritionin Off The Hook on kaikkien aikojen tehokkain ja suunnitelmallisin Pre-Workout-tuotteemme. Ylivoimaisesti. Tuotteen kehittelyssä on noudatettu spartalaista yhtälöä ”tehokkaat ainesosat + suuret annokset = kova teho”.

Off The Hook -PWO perustuu hyviksi todettuihin ainesosiin, joista on tullut treenaajien suosikkeja. Kreatiiniglukonaatti ja beeta-alaniini vaikuttavat yhdessä lihasvoiman ja maitohappokestävyyden lisäämiseen.

L-sitrulliinimalaatin, AAKG:n, L-arginiinin ja betaiinin yhdistelmä tehostaa pumppia ja parantaa kestävyyttä. Jotta henkinen suorituskyky pysyisi samalla tasolla fyysisen kanssa, tuotteeseen on lisätty suosituimpia vireyden lisääjiä: kofeiini, L-tyrosiini, tauriini ja Panax ginseng.

- mainos -
UUSI G-SHOCK SYKEKELLO!