44 v figurekilpailija, äiti ja myöskin jo mamma 2 v tytölle ja 4 vko ikäiselle pojalle.Kilpailin penkkipunnerruksessa viime vuoden kevään ja painokin oli huikeat 79.5 ja tällä hetkellä 62 eli aika tiputus jo takana. Paljon on töitä vielä edessäkin.Dietille starttasin pikkuhiljaa reilu vuosi sitten huhtikuussa tavoitteena kisata nyt keväällä 11.4 Tanskassa. Korona päätti kuitenkin muuttaa suunnitelmat ja kaikki kevään kisat peruuntui. 

Siitä alkoi mietinnät jatkon suhteen eli kisaanko nyt syksyllä SKL:n kisassa vai istunko tuomaripöydän takana. Kuitenkin kisalava veti niin paljon puoleensa, että päätin kisata. Tuomarina kerkeän toimimaan ensi vuonnakin. Kisavuosia bodyfitnessissä onkin jo takana kaikenkaikkiaan 14 vaihtelevalla menestyksellä. Useammin kuitenkin finaalissa mitä sen ulkopuolella. Nyt tavoitteena saavuttaa elämäni kunto ja halu myös päästä koittamaan siipiä ulkomaillakin. 

Kovasti tsemppiä kisaajille ja Kultsalla nähdään mihin kunto riittää. Sen päivän kunto ratkaisee kuka korkeimmalle pallille nousee 💪Kiitos valmentajalle Sauli Aitto-Ojalle, parhaalle treenikaverille Maija Jouhkille, loistosali Power Fit Vantaa, B.Bitumi Oy,  Munax_laitilankanatarha, Ravintola Wanha Pehtoori ja ihan parhaalle hierojalle Helsingin Kehonhuolto

– Jaana Pajunoja

- mainos -
UUSI G-SHOCK SYKEKELLO!