Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Tervehdys Suomen Pääkaupungista, Turusta

Toukokuussa startattiin preppi kohti syksyä ja vaaka näytti silloin 104kg, tällä hetkellä ollaan jo lähellä omaa sarjaa -80kg, painon ollessa 87kg. Tätä kirjoittaessa 8vkoa ja 7kg matkaa maaliin, eiköhän me Bullin kanssa se sieltä kairata.
Janne Rauhala 34 vuotias, olen yli 169cm pitkä mutta alle 171cm. 


2014 oltiin Matti “Guru” Halosen kanssa NFE lavalla ja siitä jäi polte päälle, josta myös halu parantaa viime kerrasta kuntoa, silloin punnituksesta viisari pysähtyi miehisiin 74kg lukemiin ja hyvältä se nyt tässä kohtaa vaikuttaa että jokunen lihassolu olisi tarttunu 6 vuodessa :)Bullin kanssa ollaan luotu fysiikkaa nyt toista vuotta ja on ollut ilo ja kunnia olla ammatilaisen silmän alla.
2014 kilpailujen jälkeen jäi fiilis että uudestaan äkkiä parempana lavalle, mutta siinä kohtaa ruuhkavuodet ja elämän risut ja ruusut tuli kuvioihin niin ei ollut sen aika.


Nyt ollaan nautittu matkasta ja muisteltu oloja viimekerrasta, mikä on kyllä tehnyt tästä dietistä ainutlaatuisen ja löydetty niitä syitä jatkaa. Mahtavaa hommaa!


Tässä kohtaa on jo aika kiittää perhettä, Vaimo Hanna ja 5 vuotias bodarin alku,(ps. poika sai nappikset ja koittaa kaikki lajit kyllä ennen 😉 ) ilman heidän tukea homma olisi huomattavasti vaikeampaa. Mutta ympärillä olevien ihmisten kiittämisen aika tulee vielä paremmin.
Tsemppiä kaikille lajin parissa, niin Kultsalle tulijoille kuin NFE Turku kisailijoille,ollaan kivoja toisille ja nautitaan matkasta!

Edellinen artikkeliOlli Kemppainen Kemin Body Centerillä 2.8.2020
Seuraava artikkeliIFBB PRO TONI KOHONEN – REGULAR DAY 4