Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Jarkko Mihailov, 41v, Vantaa

• Perhe: vaimo Sari ja kaksi lasta
• Monialayrittäjä, Power Fit Vantaa kuntosali ja House of Cars autoliike Mäntsälässä
• Tavoitteellista treeniä 22 vuotta (vain yksi 3kk mittainen tauko)
• Kilpailut: CBB 2008, 2011, 2014, Kehonrakennus 2016 +90kg, kilpailuja yhteensä 7.
• Sijoituksia: CBB:ssä joka kerta SM-finaalissa, 2011 Fitness Classicin voitto
• Paino: Nyt 111kg, viime kisassa 101kg
• Harrastukset: elokuvat, hyvä ruoka, kesämökki, autot

Ei koskaan enää… ei kun kerran vielä. Poseeraushousut on ripustettu naulaan kilpailemisen lopettamiseksi ainakin jo kaksi kertaa. No, tässä sitä taas ollaan. Nyt kävi niin, että Power Fitiltä oli lähdössä SKL kisaan niin monta kaveria ettei siitä porukasta vain voinut jäädä pois. 7 miestä ja 2 naista samaan kilpailuun, melko hieno juttu. Kilpailusarjani on +90kg, ei ehkä lihasmassan, vaan pituuden vuoksi (183cm). Ikämittari on pyörähtänyt neljänkympin huonommalle puolelle, niin osallistumisoikeus on myös masters sarjaan. Kilpailen toki myös yleisessä sarjassa.

Valmistautuminen tämän syksyn kilpailuun alkoi hieman yllätyksenä ja on myöskin normaalia lyhyempi, joten töitä on edessä. Yrittäjänä arki on tällä hetkellä melko kiireistä, niin siirtyminen ja kekkulointi kahden työpaikan, kodin sekä treenien välillä on melko mielenkiintoista. Ei käy ainakaan aika pitkäksi, eikä tarvitse koko aikaa roikkua jääkaapin ovessa.
Kilpailuun valmistautumisen sävellän jälleen itse, niin kuin jokaiseen aiempaankin kilpailuun. Toki ns. mentoreita on ollut apuna joka kerta ja niitä onneksi ystäväpiiristä löytyy.

Tsemppiä kaikille kilpailuun valmistautuville. Hiotaan kunnot kohdalleen ja vedetään näyttävä show syyskuussa, näin saadaan yleisö viihtymään syksyn kovimmassa kehonrakennus spektaakkelissa.

- mainos -