Moi, olen 40-vuotias puoliso ja perheen isä Kyröskoskelta.

Viime vuonna kilpailin ensimmäistä kertaa kehonrakennuksessa, tuolloin kisapainoni oli 73kg ja sijoitukseni -80kg sarjassa kuudes. Tänä vuonna lähdin dieetille painosta 96kg ja nyt 10 weeks out 89,0kg. Pituutta löytyy 171cm. Kilpailusarjani tänä vuonna -80kg yleinen ja myös masters.

Valmennuksestani vastaa Jari ”Bull” Mentula rautaisella otteellaan. Edellisen kilpailun jälkeen palauteltiin ruokia aika nopeaan tahtiin takaisin ylös ja töitä on tehty todella kovaa fysiikan parantamiseksi. Odotankin innolla kuinka kovan paketin voin tänä vuonna tuoda lavalle! 

Tavoitteena parantaa fysiikkaa ja menestyä kehonrakennuksessa Suomessa ja ulkomailla. Joten tähtäimessä SM-kilpailuiden jälkeen lähteä  myös ulkomaille katsomaan omaa tasoani Pro-quolifer kilpailuissa. Tavoitteet on asetettu tälle vuodelle koviksi… 

Vapaa-ajan vietän vahvasti salilla, mutta sitä tasapainotan kalastamalla ja patikoimalla perheen kanssa. Myös itsepuolustus on lähellä sydäntä.

Tänä vuonna matka kehonrakennuslavalle on ollut huomattavasti erilaisempi kuin viime vuonna. Viimeksi kaikki oli uutta enkä osannut nauttia matkasta kuten nyt, kun tiedän paremmin mitä on tulossa. Lähtökuntoni on myös huomattavasti parempi jonka ansiosta kisadieetti aika on puolet lyhyempi. 

Hienoa huomata kuinka kova osallistuja määrä on niin omassa kuin muissakin sarjoissa hankalasta vuodesta huolimatta. Tämän vuoden kisoja kannattaa ehdottomasti lähteä katsomaan, varmasti tulee olemaan kovaa taistelua kaikissa sarjoissa kärkipaikoista.

Kutsalla nähdään!!

FB: Pasi Järvenpää
IG:@jarvenpaapasi

- mainos -
UUSI G-SHOCK SYKEKELLO!