Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Hei! Olen 29-vuotias nuori yrittäjä Kuopiosta. Kehokisat ovat pyörineet mielessä jo useamman vuoden ja viime vuonna JP pulkkisen kanssa sovittiin 2020 kisavuodeksi. 2019 Lokakuussa alkoi valmistautuminen kohti kisoja ja saatiinkin ehjä 4kk offi alle, jossa muutama kilo lihaakin tarttui. 

Itse kisadieetti alkoi toukokuussa, joka alkuun oli kaikkea muuta kuin optimaalinen. Vanhat vammat tulivat uudelleen esiin ja tuli vietettyä 2 viikkoa sairastellen. Kesäkuusta selvittyä dieetti on rullannut todella hyvin ja aikataulu ollaan saatu kirittyä kiinni.

 
Ennen tätä olen kisannut vuodet 2014 ja 2016 CBB:ssä, jossa 2016 sijoitin SM5. Kisataustaa löytyy myös penkkipunnerruksesta juniori ajoilta. Muutaman vuoden opiskeluihin ja muuhun elämään keskittymisen jälkeen halu kisata palasi. Tavoitteena on saada mitattua tämän hetkistä omaa tasoani ja repiä kunto paremmaksi kuin viimeksi.


Harrastuksena kuntosalin lisäksi toimii tietokonepelit, jotka vievätkin mukavasti nälän tunnetta näin kisadieetillä. Seurata minua voi instagramissa @samituovinen ja ehkäpä syksyllä voisi taas innostua Dotaa streamaa.


Tsemppiä kaikille loppu revittelyyn ja pidetään hyvät kisat 🙂 Kiitoksia Tuukka Heikkiselle 7 weeksout kuvista!

Kickup, 20 annospussia 4,10€

KICKUP tuntuu ja maistuu nuuskalle, mutta ei sisällä tupakkaa eikä nikotiinia vaan vitamiineja, mineraaleja, kofeiinia sekä ginsengiä!

  • Vitamiineja, mineraaleja sekä piristävää kofeiinia ja ginsengiä!
  • Erinomainen korvike sinulle, joka haluat lopettaa nuuskan käytön.

Tupakan sijaan KICKUP sisältää ainesosia, jotka suojaavat kehon soluja. Tarkkaan rakennettu sisältö antaa käyttäjälle miellyttävän ja turvallisen tunteen. Täydellinen tuote sinulle, joka haluat lopettaa nuuskaamisen tai tupakoinnin, tai pelkästään nauttia!

Valitse kahden makuvaihtoehdon välillä: Original, jossa on mieto bergamotin maku tai Mint, joka maistuu mintulle.

Edellinen artikkeliRoad to SCL u90kg World Championship 2020 (osa 4)
Seuraava artikkeliPODCAST 86 – MARKO “SUPERMASSA” SAVOLAINEN