Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

Hei!

Nimeni on Sanna Engström, olen 28-vuotias ja olen kotoisin Pieksämäeltä. Pituutta on varteen siunaantunut 154cm ja kisapaino vaihdellut 50-53kg tienoilla. Kilpailen Figure –sarjassa. Aikaisempaa kilpailuhistoriaa minulta löytyy vuodesta 2015 lähtien, jolloin kilpailin ensimmäistä kertaa body fitness junioreissa.

Kulttuuritalon lavalla olen viimeksi kilpaillut vuonna 2017, jolloin sijoituin toiseksi. Viimeisimmät kisat olivat keväällä 2019 Tanskassa Pro Qualifier, jossa sijoituin kolmanneksi. Lisäksi olen kilpaillut muutamat kisat myös voimanostossa!

Työt ja opinnot: 
Kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 2011, jonka jälkeen vietin välivuotta kaupan kassalla työskennellen. Vuonna 2012 lähdin opiskelemaan eläinlääketiedettä Viron Maatalousyliopistoon ja keväällä 2019 valmistuin eläinlääkäriksi. 

Vapaa-aika ja harrastukset: Ennen kuntosalille eksymistä harrastin aktiivisesti ratsastusta aluksi kenttäratsastuksen ja myöhemmin kouluratsastuksen parissa. Minulla on oma hevonen, joka viettää tällä hetkellä eläkepäiviä. Ryhmäliikuntatunneilla aloin käymään tiiviimmin kouluaikoina ja vuonna 2014 aloin treenaamaan tavoitteellisesti kohti kisalavoja.

Nykypäivänä vapaa-aika, mitä saliharrastukselta jää, kuluu monesti puolison ja koirien kanssa luonnossa liikkuen. Lisäksi olen nyt hurahtanut espanjan kielen opiskeluun! 

Valmentajinani toimivat Minna Pajulahti ja Jani Ihalainen.  

Some: Instagramista minut löytää, kun näpyttelee hakuun @zannaeng

Nähdään Kultsalla!

Ripped Pro, 60 caps osta 2 maksa 1

Ripped Pro – Star Nutritionin tehokas rasvanpolttaja piristävillä ja termogeenisilla ainesosilla! Parhaita apuvälineitä unelmakropan tavoitteluun!

  • Tehokas rasvanpolttaja
  • Voimakas piristävä vaikutus
  • Hillitsee makeanhimoa
  • Täydellinen lisä dieetille
- mainos -

Edellinen artikkeliPODCAST 86 – MARKO “SUPERMASSA” SAVOLAINEN
Seuraava artikkeliJaakko Parkkali – PT Vatasen kanssa salilla ja burgerilla!