Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Olen Laajoen Aleksi. Urheiluhieroja & Personal Trainer Iistä.ikää on kertyny kokonaiset 24-vuotta. Kuntosalilla on tullu käytyä koko pieni ikä, tavoitteet välillä vaihdellen. Itse Kehonrakennus alkoi sitten vuonna 2014, kun vapaaottelussa kisaaminen ym kamppailulajit jäivät taustalle.


Tällä hetkellä myös tässsä kaiken kiireen keskellä yrityksen laajentamisprojekti menossa. Perustan oman kuntosalin tänne iihin. 
Painoni on tällä hetkellä 104kg, kun kisoihin on  11 viikkoa aikaa.Mua valmentaa ei sen enempää eikä vähempää kuin Kille Kujala.


Kisasin kehonrakennuksessa ekaa kertaa vuonna 2017 ja viime vuonna (2018) tulin pronssille -90kg sarjassa. Kävin viime vuonna SM-kisojen jälkeen myös Italiassa Olympia Amateurissa, kun viimeistä kertaa oli mahdollista juniorisarjassa kilpailla.
Tavoitteena mulla on aina olla selkeästi kehittynyt edellisistä kisoista.


Mun somet:

Youtube: Aleksi Laajoki
IG: Aleksilaajoki
IG: AML_GYM
Facebook: AML GYM


Tänä vuonna on kyllä kovat kisat tulossa, ja tietenki hyvä niin. Eipähän pääse kukaan helpolla! Tsemppiä kaikille kanssakisaajille!

12 x Coated Best Bar, 60 g -50%

Best Bar – Star Nutritionin proteiinipatukka erinomaisella ravintosisällöllä ja hyvillä makuvaihtoehdoilla. Terveellinen välipala ilman kompromissia maun suhteen!

  • Noin 20 g proteiinia (Coated-patukoissa 17 g)
  • Täysiarvoista proteiinia herasta ja maidosta
  • Runsaasti prebioottisia kuituja
  • Matala GI
  • Matala sokeripitoisuus
  • Alle 200 kcal / patukka (Coated-patukoissa max 216 kcal)
  • Vapaa gluteenia sisältävistä ainesosista
  • Useita hyvä makuja

Best Bar on täyttää kovatkin vaatimukset niin makunsa kuin ravintosisällön puolesta. Patukassa on pehmeä koostumus ja useat makuvaihtoehdot sisältävät suuria, esimerkiksi suklaan- tai keksinmakuisia paloja.

Best Bar -patukassa on mausta riippuen noin 20 g (Coated Best Bar -patukoissa 17 g) proteiinia herasta, maidosta ja kaseiinista ja se sopii hyvin treenien yhteydessä nautittavaksi. 

Best Bar – ravinteikas ja täyttävä proteiinipatukka aktiiviseen elämäntyyliin!

- mainos -