Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Anne-Mari Kuusiluoma 41v Kyröskoski
159cm/ kisapaino +/- 58kg, dieetin lähtöpaino 68kg

Kuntosaliharrastukseni alkoi 16-vuotiaana voimanostosta, josta saavutuksena SM-hopeaa -97 sekä penkkipunnerruksesta SM-pronssi -98. Valitettavasti nostoura jäi lyhyeksi selkävaivojen vuoksi. Tämän jälkeen kilpailin menestyksekkäästi Rallisprintissä ja Maantiepyöräilyssä, kuntosaliharjoittelun pysyessä taustaharjoitteluna.

Kehonrakennusharjoittelun tavoitteellisesti aloitin 2015, jouduttuani lopettamaan maantiekilpapyöräilyn selkärankareuman vuoksi.

Vuonna 2016 löysin valmentajani, Markku Metsälän, jonka tiesin pystyvän viemään minua eteenpäin tavoitteissani selän ongelmat huomioiden.

Ensimmäinen harjoitusdieetti vedettiin läpi keväällä 2017, josta halu kilpailemiseen vahvistui. 

Kilpailudebyyttini piti olla jo marraskuussa 2017, mutta sairastuin rintasyöpään kesken kisadieetin ja olin leikkauspöydällä kisalavan sijaan. Hoidot loppuivat heinäkuussa 2018 ja uudet tavoitteet kilpailemiselle asetettiin heti vuodelle 2019. Tavoitteenani on aina kilpaillessani voitto ja kehonrakennuksessa tulevaisuuden tavoitteena myös kansainvälinen menestyminen.

Työskentelen Prosessin Kehittäjänä elektroniikkateollisuudessa ja vapaa-aikani kuluu lähinnä salimaailmassa omissa treeneissä ja kanssatreenaajien avustamisena.

IG: amkuusi
Face: https://www.facebook.com/annemari.kuusiluoma

24 x Off The Hook PWO-Shot, 60 ml -50%

Off The Hook PWO Shot on jättiläinen pienoiskoossa. Se on tehokas suorituskyvyn kohottaja merkiltä Chained Nutrition, muotoiltuna kätevään ja tiivistettyyn shotti-muotoon.

  • Korkeapitoinen PWO-shotti
  • L-sitrulliinilla, beeta-alaniinilla ja kofeiinilla
  • Lisää pumppia, voimaa ja kestävyyttä
  • Piristää ja edistää terävää keskittymistä
  • Nopea ja yksinkertainen käyttää

Off The Hook PWO Shot on tehokas suorituskyvyn kohottaja sinulle, joka pidät helposta valinnasta. Sopii myös sinulle, joka olet kyllästynyt sekoittelemaan ja tiskaamaan shakereita sekä sinulle, joka et mielelläsi juo suuria määriä nestettä ennen treeniä. Tehokas PWO suuria pitoisuuksia sisältävänä shottina – valmis käytettäväksi!

Mitä Off the Hook PWO Shot sisältää?

Aivan kuten nimikin viittaa, resepti perustuu klassiseen PWO:n Off the Hookiin. Jokaisessa shotissa on hyvä, intensiivinen maku sekä reilut annokset seuraavia ainesosia:   

  • L-sitrulliini ja L-arginiini: edistävät veren, hapen ja ravinnon kuljetusta lihaksiin, mikä antaa vahvan pumpin ja lisää kestävyyttä.
  • Beeta-alaniini: maitohapon poistamisen tehostamiseen.
  • Kofeiini ja L-tyrosiini: antavat piristävää vaikutusta ja terävää keskittymiskykyä koko treenin ajaksi.
  • L-norvaliini: estää L-arginiinin hajoamista kehossa ja näin ollen vahvistaa sekä L-arginiinin että L-sitrulliinin vaikutusta.
- mainos -