Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
 • Juuso Kaivolainen, 32v, Espoo
 • Kehonrakennus -90kg
 • 178cm / AP 93kg 3.7.2019
 • Treenihistoria: Ensimmäinen kuntosalitreeni tehty 23-vuotiaana
 • Kilpailuhistoria: Kisadebyytti
 • Tavoitteet kilpailussa: Saada onnistunut kilpailusuoritus ja kilpailukunto, joista voi olla ylpeä jälkikäteen.
 • Työnkuva ja opinnot: Laatukoordinaattori, insinööri (AMK)
 • Harrastukset: Matkustelu, syöminen ja ruoka ovat myös erittäin lähellä sydäntä

Instagram: pommijuuso

Oman treenaamiseni ja ravitsemukseni ensimmäisten vuosien tekemisen taso ei varmasti ole ollut kovinkaan hyvää näin jälkikäteen tarkasteltuna. Tämä sama kuvio toki toistuu aloittelijoilla lähes poikkeuksetta. Merkittävimmät kokonaisuudet tekemiseni tason nostamiseen ovat olleet aikanaan ammattitaitoisilta kanssatreenaajilta saatu treenioppi ja ravitsemuksen perusteiden sisäistäminen asiantuntevan opettajan ansiosta. Nyt olen panostanut tavoitteellisempaa kuntosaliharjoittelua tukevaan elämäntyyliin enemmän jo muutaman vuoden ajan ja koen, että tätä kisaamista pitää kokeilla mieluummin nyt kuin ei koskaan.

Kehonrakennukseen ja kaikkeen tähän lajiin liittyvän opettelu on jatkuvaa prosessia. Uskon osaavani joka vuosi tehdä asioita lajiin liittyen aina vähintään hieman paremmin ja suurin kiitos tästä kuuluu ystävälleni ja valmentajalleni Peter Wileniukselle, joka on jaksanut vuosien saatossa pitkäjänteisesti selittää ja kerrata minulle aina itsestään selvempää ravintotietoutta tai toiseen ääripäähän ulottuvaa solutason biologiaa ja kaikkea tältä väliltä.

Terveenä pysyessään ja kuntoon päästessään Pommi-Juuso nähdään vihdoin ja viimein Kultsan lavalla tänä syksynä! Toivottavasti saadaan paljon tuttuja ja seuraajia paikalle! Ylimääräisestä kannatuksesta ei ole koskaan mitään haittaa.  

2 x Joint Fusion, 120 caps -50%

Joint Fusion sisältää MSM:ää (Metyylisulfonyylimetaania), joka on luonnossa esiintyvä rikkiydiste. Rikki on elintärkeä mineraali ja sillä on suotuisia vaikutuksia niveliin, sidekudokseen ja rustoon. Yleiskuntomme on riippuvainen rikkitasojen ylläpitämiseen. Rikkiä on kehon joka kudoksessa, ja se on monien vitamiinien, entsyymien ja hormonien yhdisteiden tärkeä osa.

MSM vaikuttaa: 

 • Kollageenin muodostumiseen. Kollageeni on nivelissä esiintyvä sidekudosta ja rustoa koossapitävä aines. Lisäämällä kehoon rikkiä ylläpidetään nivelten terveyttä.
 • Lihaksiin. Rikinpuute voi johtaa epämääräisin lihasongelmiin ja palautuminen heikentyy esimerkiksi kovan treenin jälkeen.
 • Mielenalaan. Rikkiä tarvitaan mielenalaa säästävien aineiden tuotantoon.


Cissus quadrangularis-lääkekasvilla on vanhojen Ayurvedatekstien mukaan suotuisia vaikutuksia luunmurtuman paranemiseen. Cissus on nopeasti saavuttanut suosiota USA:ssa koska kasvilla on antikatabolisia/anabolisia ominaisuuksia, ja se vahvistaa niveliä ja lihasten kiinnityskohtia. Eri tutkimusten mukaan Cissus on glukokortikoidi-antagonisti, eli aine joka toimii glukokortikoidejä vastaan (lihasproteiinia hajottavia aineita, kuten esim. kortisoli).

Ruusunmarjajauhe (rosa kanina): Ruusunmarjauute on osoittautunut nivelille suotuisaksi. Säännöllinen käyttö voi parantaa liikkuvuutta ja elämänlaatua. Media on viime aikoina nostanut näitä etuja vahvasti esille.

Ruusunmarjauute on tunnettu sen C-vitamiinipitoisuudesta, mutta sisältää myös vesiliukoisia vitamiineja kuten A ja E sekä karotenoideja, kuten beetakaroteeni, lykopeeni ja luteiini. Ruusunmarja sisältää myös flavonoideja ja terveellisiä rasvahappoja, jotka ovat nivelille suotuisat. Yksi tärkeimmistä aineista on galaktolipidi, joka muistuttaa solukalvon fosfolipidiä.


- mainos -