Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

ostain syystä olkapäitä näkee tehtävän vipareilla lähes aina vain vaakatasoon saakka, jolle ei oikein ole mitään perustetta. Tässä videossa katotaan miltä tuntuu tehdä koko liikeradalla samoja liikkeitä.

12 x Barebells Soft Bar, 55 g Coco Choco -28%

Barebells Protein Bar – Superhyvänmakuinen patukka, joka sisältää täydet 20 g proteiinia ja alle 2 g sokeria. Pehmeä ja täyteläinen koostumus! Fantastiset maut! Täyteläinen ja pehmeä koostumus Valitse useiden herkullisten makujen joukosta! Annostus: Nauti Barebells Protein Bar harjoittelun jälkeen tai milloin tahansa kun haluat proteiinirikkaan välipalan

15 x Goodlife, 50 g Caramel Coco 14,50€ koodilla pakkotoisto15

Star Nutritionin Goodlife on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaidemme suosikkina. Goodlife on Body-lehden testivoittaja ja mahdollisesti markkinoiden maukkain proteiinipatukka!

Yksi Goodlife-patukka antaa noin 16 g proteiinia, 20 g hiilihydraatteja ja 190 kcal energiaa. Näillä ravintoarvoilla se on erinomainen välipala tilanteessa kuin tilanteessa. Heitä Goodlife mukaan treenikassiin ja nauti treenin jälkeen tai ota patukka mukaan välipalaksi kouluun tai töihin!

Edellinen artikkeliPALJONKO IHMISET VETÄÄ MAASTA – MAVE KATUHAASTE // Jussi Vilkkilä
Seuraava artikkeliDope ja Denssi 32% alennuksessa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here