Red Dead Redemption 2

Viestiketju osiossa 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kiivi3, 26.10.2018.

 1. Dibb

  Dibb

  Liittynyt:
  3.2.2018
  Viestejä:
  57
  Likes Received:
  15
  Sukupuoli:
  Mies
  Ei ne häviä muuta kun maksamalla
   
 2. Kekewuu

  Kekewuu

  Liittynyt:
  5.4.2008
  Viestejä:
  623
  Likes Received:
  362
  Ei ois kannattanu telottaa viattomia ihmisiä
   
 3. SilverHawk

  SilverHawk

  Liittynyt:
  26.7.2015
  Viestejä:
  1 215
  Likes Received:
  510
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Se oli osa jotain tehtävää :whistle:
   
 4. JOSE-82

  JOSE-82

  Liittynyt:
  20.5.2006
  Viestejä:
  280
  Likes Received:
  92
  Sukupuoli:
  Mies
  Täähän on loistava peli! Mutta sen verran on näppäimet vielä hakusessa, että kun menin auttamaan yhtä naista, kenen jalkojen päälle oli hevonen kaatunut, nii räväytin sitä perkele haulikolla naamaan
   
  makkarapötky96, Renbo ja segetin tykkäävät tästä.
 5. -_Tane

  -_Tane

  Liittynyt:
  4.1.2007
  Viestejä:
  1 900
  Likes Received:
  375
  Sukupuoli:
  Mies
  Sain viimein pelattua läpi.

  Eipä ole missään toisessa pelissä tullut yhtä hienoa juonta vastaan. Lisäksi henkilöhahmoihin pääsi todella kiinni. Sama kuin leffaa olisi katsellut. Seuraavaksi varmaan sen nettipelin kimppuun. Tuskin tuota yksinpeliä jaksaa juonen jälkeen enää neppailla.
   
  ktme tykkää tästä.
 6. makkarapötky96

  makkarapötky96 VIP

  Liittynyt:
  23.3.2014
  Viestejä:
  1 101
  Likes Received:
  504
  Kaupunki:
  Tampere
  Aivan tajuttoman upee peli ollut mitä nyt vajaa 10h pelannut. Loistavaa fiilistelyä ja avoin maailma+aktiviteetit on kyllä parasta
   
 7. Löylyttäjä

  Löylyttäjä

  Liittynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  393
  Likes Received:
  282
  Nyt kun alkaa olemaan jo kyllästynyt tähän peliin niin täytyy kyllä todeta, että Gta V verrattuna monumentaalinen pettymys. Story modessa en ole jaksanut enää kuukauteen pelata tarinaa eteenpäin. Jotain vajaan 60 prosentin luokkaa on completed, mutta en vain välitä niin paljon, että olisin jaksanut sitä pidemmälle pelata. Tehtävät ovat sellaista kujanjuoksua cutscenien välissä ja hahmoista en enää edes muista muita kuin Dutchin ja Arthurin nimeltä. Varmasti jossain vaiheessa kun tulee tylsää ainakin main storyn pelaan läpi. Silloinkin kun story modea pelasin niin suurin osa ajasta meni paikkoja explooratessa, mutta sekin käy äkkiä tylsäksi (varsinkin kun liikkuminen paikasta toiseen hevosella on kuolettavan tylsää ja hidasta) ja en ole ilmeisesti sitä porukkaa, joka jaksaa jotain telttaa pystytellä metsään ja metsästää jotain legendaarisia hirviä tai kalastaa kuhia. Sitten tuo online niin ei herranjumala mitä kuraa. Gta V on vielä yli viiden vuoden jälkeenkin onlinessa pelaajia ajamassa rallia ja ne radat ja rallit mitä siellä ajetaan on kuin jostain oikeasta ajopelistä. RDR2 sen sijaan ratsastetaan ympyrää hevosilla, jotka liikkuu miten sattuu. 2 tai 3 ravia jaksoin kiertää ennen kuin kyllästyin siihen jatkuvaan satulasta lentämiseen, kun joko hevonen ei mene sinne minne haluaa tai joku kanssaratsastajista tuurilla osuu yhden laukauksen haulikolla tms. Tietenkään RDR2 ei millään autoilla ajeta rallia, mutta jotain innovaatiota tuo pelimuoto olisi vaatinut. Showdown deathmatchit sun muut pelimuodot on käsittämätön vitsi, johtuen pelin täysin kelvottomista kontrolleista. Auto-aim toimii ihan miten sattuu ja kun sen ottaa pois päältä niin asetuksia säätämällä ei kontrolleja saa millään kohdilleen niin, että pystyisi edes jollain tavalla kunnolla tähtäämään ja ampumaan (vrt. esim. H1Z1 tai PUBG). Hahmojen liikkuminen on myös niin kankeaa kuin olla ja voi ja puolet ajasta hahmo ei tee ollenkaan sitä mitä sille yrität käskeä. Ilmeisesti tuo hahmojen liike on tässä pelissä jotenkin niihin animaatioihin sidoksissa niin se kusee sitten välillä pelaajan inputit tai ainakin näin olen muutamista arvosteluista saanut ymmärtää. Typerää on myös se, että heti kun onlineen meni ensimmäisiä kertoja pelaamaan niin siellä on jo porukkaa, jotka ovat päässeet niin korkealle levelille, että saavat heti alussa noihin taisteluihin jotain parempia aseita mukaan ja ilmeisesti sama homma noissa ralleissa hevosien osalta. Koita sitten siinä pelata paskoilla kontrolleilla ja jollain basic carbine repeaterilla, kun joku 10v jonne tulee epic riflen kanssa vastaan ja auto-aimaa päähän toiselta puolelta kenttää. Kokonaisuudessa mittaluokaltaan valtava ja visuaalisuudeltaan näyttävä kasa paskaa. 2,5 / 5.
   
 8. cbodybuilder

  cbodybuilder

  Liittynyt:
  11.4.2015
  Viestejä:
  1 238
  Likes Received:
  933
  Sukupuoli:
  Mies
  Mitenkäs hyvin pyörii vanhalla ps4 tämä?
   
 9. allu711

  allu711

  Liittynyt:
  12.11.2012
  Viestejä:
  2 865
  Likes Received:
  1 326
  Ei mitään ongelmia mulla ainakaan.
   
  schwartzy ja cbodybuilder tykkäävät tästä.
 10. Solid10

  Solid10 VIP

  Liittynyt:
  6.7.2006
  Viestejä:
  3 790
  Likes Received:
  146
  Sukupuoli:
  Mies
  Kyllähän tuo yli viisivuotias PS4 lämmittää taloa mukavasti näin kylminä talvipäivinä, kun menee Saint Denisissa käymään. Prossutuuletin huutaa melko kovaäänisesti ja vähän tosiaan tökkii välillä, mutta ei mitään minkä kanssa ei voisi elää. Äänenvoimakkuutta vaan lisää.

  Tuo jäähdytys taisi olla isompi ongelma näiden ihan ekojen PS4 kanssa enemmänkin. Ja ettei tarvi vinoilla, niin on puhkuttu ja puhalleltu pölyt pois.
   
  cbodybuilder tykkää tästä.
 11. schwartzy

  schwartzy

  Liittynyt:
  15.9.2012
  Viestejä:
  2 174
  Likes Received:
  353
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  espoo
  Hyvin pyörii ainakin itellä, ainoa missä vähän dippaa välillä fps on saint denis mutta ei mitään isoa. Itellä on se mattamusta versio cuh1200 joka on hiljasempi ja jtn muistieroja yms kuin aikaisemmissa ps4 versioissa
   
 12. cbodybuilder

  cbodybuilder

  Liittynyt:
  11.4.2015
  Viestejä:
  1 238
  Likes Received:
  933
  Sukupuoli:
  Mies
  Onhan tämä kyllä loistava peli. Tarinankerronta on aivan loistavaa eikä näppäimetkään tunnu minusta ainakaan kovin vaikeilta hallita. Witcher 3 tasoa.
   
  Viimeksi muokattu: 9.2.2019
 13. ZZ10

  ZZ10

  Ikä:
  23
  Liittynyt:
  26.6.2017
  Viestejä:
  33
  Likes Received:
  11
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  JKL
  Vieläkään en ole saanut hankittua vaikka ykkös osan suuri fani olenkin. Toisaalta ostin GTA femmankin jotain 2 vai 3 vuotta julkaisun jälkeen niin ei tässä varmaan kiirettä eihän se mihinkään katoa.
   

Jaa tämä sivu