Taistelusukeltaja

Viestiketju osiossa 'Aerobinen harjoittelu' , aloittaja henkkas, 15.3.2005.

 1. SukK kutsuu

  SukK kutsuu

  Liittynyt:
  30.12.2016
  Viestejä:
  16
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Mönkään meni omalla kohdalla :( maanantaina iski raju flunssa ja sen myötä
  Cooper jäikin siihen 2550. Ensi vuonna uudestaan. Mites muilla sujui?
   
 2. Suomaalainen

  Suomaalainen

  Liittynyt:
  6.9.2017
  Viestejä:
  1
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Itellä tökkäs 200m uintiin. Aika tiukkaa settiä oli! Loppu voimat totaallisesti kesken siinä uinnissa. Ei oikein kerinny palautua siitä 15km juoksusta. Muista tuli kuitenkin hyvät pisteet. Saa nähdä jos kokeilis ens vuonna uudestaan. Nyt kerkiää hakea vielä laskuvarjojääkäriksi ja erikoisrajajääkäriksi. Mites muilla meni? Kovia jätkiä oli kyllä testissä!
   
 3. Zurbo

  Zurbo

  Liittynyt:
  25.9.2017
  Viestejä:
  1
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Hoi kaikki sukeltajat ja sukeltajaksi pyrkivät! Olen aikoinaan saanut C-paperit terveydellisistä syistä, jotka ovat sittemmin hävinneet. 24v on mittarissa ja paria vuotta vaille maisteri yliopistosta, mutta tuli sellanen fiilis, että kyllä mä intin haluan käydä ja SukKin nimenomaan kun sukellusharrastus löytyy ennestään ja haluan todellakin haastaa itseni. Opinnot suoritan ensin loppuun ja haku olisikin sitten vasta 2019 eli 2020 kurssille, jolloin ikää olisi 26 vuotta. Mietin, että kun nyt alotan treenaa nii ihan varmasti saavutan noi tavoitteet kun nään tarpeeksi vaivaa niiden eteen.

  Ja nyt se kysymys: Onko tässä mitään järkeä??? :D

  P.S. Pitänee käydä korjauttamassa paperit A:ksi joo, mutta pitääkö sitten osallistua uusiksi kutsuntoihin? Tietty soitto jonnekin aluetoimistoon ratkaisis nääkin kysymykset.
   
 4. veijari

  veijari

  Liittynyt:
  5.5.2004
  Viestejä:
  2 753
  Likes Received:
  54
  En oo ihan varma ootko missä mielentilassa jos Suomen armeijaan vapaaehtoisesti tällaisena aikana haet :D
  Mutta kävin itse tykistön kun olisi pitänyt lykätä ainakin 6kk, todennäköisesti se 2v että olisi päässyt urheilujoukkoihin, jälkikäteen tykistössä 6kk homeparakissa lihoneena sanoisin että olisi kyllä vaikka voinut kokeilla niitä urheilujoukkoja, tai sitten juurikin jotain erikoisjääkärikoulutusta, jos eläisi utopian, jossa silti armeijan valitsisi :D.
  Mutta kaikkein eniten tällaisina aikoina kadun armeijaan kuulumista. Kukin tyylillään kaiketi :)
  Tämä on pelkkä luulo, mutta kuvittelisin että voit kävellä kutsuntatilaisuudessa paikanpäälle, vaikkei nimesi listassa olisikaan. + siellä ainakin on upseeri joka osaa ohjata seuraavaan vaiheeseen, oli se missä vain.
  Kyllä varmaan saat tavoitteet saavutettua kun laadit niihin tähtäävän harjoittelun. Koviahan nuo on olleet, jos ei kestävyysjumppa oo maistunut. Mutta ei mitenkään kummallisia harjoituskausia vaadi verrattuna muihinkaan koviin "lajeihin".
  27 on kaiketi viimeinen vuosi kun ottavat sisään, meilläkin oli joku tokaa kertaa intissä 27v kuski :D.
  On se joskus pistänyt miettimään, onneksi ylitin iän niin ei tarvii mielenhäiriössä mennä riehumaan.
  Käy paikallisissa kutsunnoissa tuolloin 26-vuotiaana, eiköhän ne sut ota riveihin jos terve mies maisterinpaperit kourassa haluaa erikoisjoukkoihin, sopivalla taustalla ;)
  Sota ei muka yhtä miestä kaipaa, mutta setä Samuli kuitenkin kutsuu jokaista varmuuden vuoksi...

  PS: Tai sitten todella soitat johonkin, mutta joskus armeijalle soittaneena lupaan että hyvin menee jos 2-3 ensimmäistä puhelua ovat jotenkin tätä informatiivisempia, tai osuvat oikealle upseerille. Mutta kyllä sen sieltä jostain toimistosta löytää, joku muistaa numeron tai nimen.

  @Zurbo
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2017
 5. Murph

  Murph

  Liittynyt:
  25.5.2017
  Viestejä:
  7
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Mitens porukalla menee? Palvelukseen aikaa vielä noin vuosi, mutta tietyt vahvuudet ja heikkoudet alkaa jo kartoittua mukavasti.
  Pitkästä aikaa käväisin altaalla, ja mielelläni voin todeta kykeneväni vielä se 25m ainakin pituutta sukeltaa.
  Push/pull/jalat toimii erinomaisesti tällä hetkellä, mitä tulee penkin, leukojen ja pituushypyn parantamiseen. Vatsat teen vielä neljäntenä reeninä viikossa, johon myös liitän viisi settiä leuanvetoja ihan vain hyvin vuoksi :puntti:

  Eniten huolestuttaa marssi. Mistäköhän sais halvalla painoliivin?
   
 6. Frog12

  Frog12

  Liittynyt:
  10.8.2018
  Viestejä:
  2
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
   
 7. Frog12

  Frog12

  Liittynyt:
  10.8.2018
  Viestejä:
  2
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Asiasta toiseen näin lähempänä. Joko olet saanut kutsua pääsykokeisiin?
   
 8. Murph

  Murph

  Liittynyt:
  25.5.2017
  Viestejä:
  7
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Eipä ole vielä pistetty edes hakemusta sisään: palvelus alkaisi jo tammikuussa, mikä tarkoittaa, että en ehtisi käydä koulua loppuun. Asia on ehkä parempi näin, enemmän varaa hioa heikkouksia ja rakentaa peruskuntoa ylöspäin.
   
 9. Murph

  Murph

  Liittynyt:
  25.5.2017
  Viestejä:
  7
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Onpas ollut hiljaista viime vuoden jälkeen. Tulipahan tuossa itselläkin viime kuussa käytyä laskuvarjojääkäreiden testeissä. Jos ei tule kutsua hyppäämään niin seuraavana on vuorossa SUKK:in valintakokeet. 200m uinti taittui lihaskuntotestien ja reppujuoksun jälkeen Utissa 3 ja puoleen minuuttiin, mutta uinti ei ollutkaan korkeana prioriteettina testeihin harjoittelun aikana. Nyt seuraavan vuoden aikana ajattelin keskittyä enemmän pitkiin matkoihin painoliivin kanssa sekä parantaa allasosa-alueita. Myös istumaannousuissa ja vauhdittomassa pituudessa on parannettavaa, mutta niiden kehitys pitäisi olla itsestäänselvyys voimaharjoittelun kautta.

  Mitens muilla on vuoden alku mennyt?
   
 10. Murph

  Murph

  Liittynyt:
  25.5.2017
  Viestejä:
  7
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Ja tosiaan voisin vielä näin jälkeenpäin selventää, että valmistun ylioppilaaksi tänä keväänä, joten vasta tänä vuonna olen päässyt availemaan valtion kutsukirjeitä.
   
 11. Harju1

  Harju1

  Liittynyt:
  7.3.2019
  Viestejä:
  1
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Onko täällä muita taistelusukeltajaksi 1/20 hakijoita? Olisi kiva tietää millä kuntotasolla porukka tällä hetkellä on, ja miten nyt treenaatte. Ite oon juoksu -ja lihakskunnolta ihan hyvässä kunnossa, mutta uinnissa ei ole kehumista. Meinaan nyt ruveta treenaamaan sitä uintia lisää, varmaan 2x viikkoon lähinnä tekniikkaa. Oisko täällä uimareilla mitään lisäehdotuksia, miten parantaa uintia mahdollisimman nopeasti? + tietääkö kukaan paljon pisteitä pitää saada fyysisistä, että pääsee eteenpäin testeissä?
   

Jaa tämä sivu