[PC] World of Warcraft

Viestiketju osiossa 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Sukulaku, 21.1.2005.

 1. Japi

  Japi R.O.C.K VIP

  Liittynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  12 371
  Likes Received:
  657
  Pelasin Undead warrua tuolloin jolla on rotuominaisuutena lisää cc poistoa ja sillä pärjäsi ihan hienosti. Toki se näyttää vähän hölmöltä taurenien vieressä mättämässä :D
   
 2. Marinaadi

  Marinaadi

  Liittynyt:
  3.7.2007
  Viestejä:
  1 339
  Likes Received:
  180
  Täytyy kyllä varmaan tehdä paluu. Joskus 08 Tbc/ Black templen aikaan taisin lopetella..
   
 3. Ramaya

  Ramaya

  Liittynyt:
  5.9.2012
  Viestejä:
  26
  Likes Received:
  2
  Hieman houkuttelisi myös tuo vanilla. Siitä aikoinaan aloiteltiin ja WotLK loppuun asti jaksoi raidata. Taitaa vain olla että irl vastuut ja menot kasvaneet niin että ei tuota oikein ehdi. Itse kun en koskaan osannut pelata casualina vaan oli pakko päästä raidaamaan 3-4 kertaa viikossa.
   
 4. Dragon

  Dragon VIP

  Ikä:
  41
  Liittynyt:
  13.10.2002
  Viestejä:
  5 761
  Likes Received:
  57
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Turku
  Wow Classic tulee 27. elokuuta ja kiinnostaa pelata. Tosin mua ei kiinnosta olla pätkääkään gankkauksen kohteena niin tod.näk. joku PvE serveri on mun kohteena.

  PvP:n puolella taisin olla Stone/Blood Guard, kun olin määrätty lippujuoksija ruipalla WSG:ssa kaverin premadessa muutaman viikon ja pari kilta pvp matsiakin taidettiin ottaa :D "Miks tää ei juoste?!?!" -sanontaa sai kuulla killassa sen jälkeen, kun herra lipunjuoksija yhden kerran noobina painoi kävelynapin pohjaan ja kummasteli, kun travelformi vaan tassuttelee rauhallisesti eteenpäin.
  World PvP alkoi olla druidista hauskaa vasta, kun mulla oli BWL ja AQ40 kamaa päällä ja jotain mahdollisuuksiakin. Loppuvaiheessa vanillaa mulla oli aina soolotessa feraltankkikamat päällä rogujen varalta ja oli huomattavan huvittaa, kun niillä ei oikein ollut mitään mahdollisuuksia ja raukat kuolivat thornsseihin.

  Täytyy sanoa, että meidän vanhan pakkiskillan ja myöhemmin Kaamoksen tyyppejä on ikävä. GM Kalmiroth(Bloo), Garta, Ugga, Sukulaku, Willie,(millä nimellä pelasikaan), Tuuttiz(joka myöhemmin Paragonissa veti World Firstin HC Lich Kingilla), Hynkkä(joka powerlevelasin mua RFK:sa), Owned, Absolut, jne. sori mä oon unohtanut niin monen nimet mutta mulla oli todella mukavaa pelata meidän killassa. Porukka oli aikuista, ystävällistä ja raidiporukka hyvää vaikka yksi ninjalootti Golemaggilla olikin ja muistaakseni joku mage potkittiin killasta, kun sitä ei vaan kiinnostanut decursettaa Lucifronilla. Lisäksi killassa oli yksi pelle feraldruidi(minä), joka vei rogujen kamat ja tankkasi Broodlordia BWL:ssa ;)

  Vaikka mä aikaisemmassa postauksessa olenkin haukkunut oman mainclassini Druidin maanrakoon, niin tod.näk. teen taas druidin, kun sitä on vaan niin helvetin hauska pelata etenkin soolona ja 5man groupeissa monipuolisuuden takia. Powerissa se ei ole pureclassien tasoa mutta minkäs teet. Ikävä kyllä restodruideja edelleen haittaa classicissa ettei hotsit stackkaa ja sitten saa vaan naputella Healing touch rank 4. raideilla.
   
 5. Laardi

  Laardi VIP

  Ikä:
  44
  Liittynyt:
  26.5.2004
  Viestejä:
  6 587
  Likes Received:
  2 606
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Espoo
  Centauriksi pääsin shadow priestinä pelkästään seisomalla ABn blacksmithin lipulla.
   
 6. Elu

  Elu

  Liittynyt:
  28.2.2009
  Viestejä:
  3 528
  Likes Received:
  55
  Olis muuten pari kyssäriä koskien druideja, jos kerkeet vastaamaan. Muutkin saa ottaa kantaa.

  Onko tosiaan niin, että naxxramasissa hybridi-classit ei saa enää mitään muuta kuin healing gearia? Katsoin tier3, niin kaikilla oli pure healing statsit, ei edes spell damagea. Hybrideissä kun itseäni viehättää juuri se, että gearissa on inttiä ja agilityä/strenaa ynnä muuta. Olisi aika hikistä tier kolmosessa yrittää cat formissa soolota, kun tier 2.5 on paljon tehokkaampi.

  Eikö druidit pääse world pvp:ssä käytännössä kaikkia classeja pakoon helposti, ehkä hunuja ja tietysti toisia druideja lukuunottamatta? Ei sillä, että pakoon juokseminen olisi ihailtava strategia. :whistle:

  Miten helposti raideihin huolitaan offtankiksi/healeriksi suunnilleen tollasella hybridispecillä Classic Talent Calculator - World of Warcraft
   
 7. JauJau

  JauJau

  Liittynyt:
  12.1.2003
  Viestejä:
  158
  Likes Received:
  0
  Kah, tuttuja nimiä :). Kävin legionin aikana vielä kurkkailemassa näkyykö Naftaliinissa ketään Online, mutta hiljaista oli ollut pitkään. BfA ei ole isommin ees kiinnostanut. Pieni classic kutina ois, mutta toisaalta kyllä myös ei :p

  "Jaurott gains 4 mana" ja Sukulaku ruined teh raid
   
 8. Dragon

  Dragon VIP

  Ikä:
  41
  Liittynyt:
  13.10.2002
  Viestejä:
  5 761
  Likes Received:
  57
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Turku
  Sama se kaikille hybridclasseille on. Dreamwalker setti on hiilaukseen tarkoitettu mutta kyllähän Naxxistakin tippuu kovaa dps- ja tankkikamaa offsetti-itemeinä. Esimerkkinä tämä: The End of Dreams - Item - Classic DB AQ:sta, Cenarion repulla ja Worldboss dragoneilta saa kanssa vastaavaa gearia mutta kun itse runnasin AQ40:stä niin kyllä se killan kannalta olisi ollut aika itsekäs temppu ottaa kiva kissavasara (Blessed Qiraji War Hammer - Item - Classic DB kun rehellisesti sanottuna se hiilauskeppi (Blessed Qiraji Augur Staff - Item - Classic DB on aivan tajuton. Itsehän runnasin druidille offtankki-depsi spekillä MC:n ja BWL:n läpi, hiilasin kyllä suurimmaksi osaksi mutta sopivassa tilanteessa katsottiin, että nyt tarvitaan main- tai offtankkia tai sitten depsiä lisää oli vähän joustavuutta rooleissa. AQ:ssa taas hiilasin restona, kun tuli TBC patchi.

  Tier 2,5 olikin tosi jännä druideille, kun se oli selkeästi tehty hybrid setiksi. Hybridinä on vaan vähän vaikea vetää raideilla, kun pelimekaniikka on tehty niin, että olet joko hyvä yhdessä roolissa tai sitten aika keskinkertainen kaikessa. 10-40 manin raidi on jo itsessään niin mukautuva, että ei siellä pari hybridclassia mun mielestä paljoa saa tehtyä. Et voi pitää MT kamoja päällä, kun sitten hiilaus ja depsi on onnetonta ja depsikamoissa taas tankkaat bossia 10 sekuntia ja sitten se crittaa sut paskaksi tai vaihtoehtoisesti hiilauksesi kestää taas n. 10 sekuntia ja olet oom. Mun neuvo on keskustella raidin johtajan kanssa mitä raidi tarvitsee, mitä tahdot ja haluat tehdä ja päättää roolisi kullekin bossille.

  Jos nyt muistan oikein niin olen ollut seuraavissa rooleissa raideilla per bossi:
  MC:
  Lucifron: hiilaus, depsi, offtank +decursetus
  Magmadar: hiilaus, depsi
  Gehennas: hiilaus, depsi, offtank
  Garr: hiilaus, depsi, offtank
  Baron Geddon: hiilaus, depsi
  Shazzrath: hiilaus, depsi
  Golemagg: hiilaus, depsi, offtank
  Sulfuron H.: hiilaus, depsi, MT/offtank
  Majordomo: hiilaus, depsi, MT/offtank
  Ragna: hiilaus, depsi, offtank

  BWL:
  Razorgore: hiilaus, depsi, offtank
  Vael: hiilaus, depsi
  Broodlord: MT, hiilaus
  Firemaw, Ebonroc, Flamegor: hiilaus
  Chromaggus: Decursetus, abolish poison ja hiilaus (helpoin bossi matsi feral ruipalle, juoksin ympäri raidia ja en tehnyt mitään muuta kuin rämpytin decurse addon nappia)
  Nefarion: hiilaus, depsi, offtank addeilla.

  No melkein joo, ei mun kimppuun koskaan käynyt myöskään paladinit, kun kumpikaan ei saanut toista tapettua mitenkään nopeasti, niin eipä pallut yleensä jaksaneet nähdä vaivaa. Toiset druidit oli siinä mielessä helppoja vastuksia, että ne yleensä kävi päälle kissana tai karhuna => stunnaat ja nukutat hibernatella. Yhtä allujen pvp ruippaa pidin nukuksissa useamman minuutin ennen kuin se tajusi helpompiakin kohteita olevan.

  Mä käyttäisin tämmöistä spekkiä mielummin: Classic Talent Calculator - World of Warcraft
  Perustelut: Furorilla ja feline switnessillä et tee raideilla mitään. Imp MotW on hyvä jos oot ainoa ruippa, muuten saa kuulla päänaukomista asiasta. Ragen kanssa raideilla ei juuri koskaan ole ongelmaa, kun damagea tulee niin paljon, joten melkein laittaisin Savage furyyn pointsit aggron takia. Hiilerinä spammaat H.touch rank 4:sta, koska parempigeariset druidit overwritettä sun hotsit, joten ei pojoja rejuvenationiin vaan mielummin manacostin vähennykseen.

  Itsehän raidasin tankki/dps-spekkillä ja kannoin sekä tankki,depsi ja hiilauskamoja aina mukana. Classic Talent Calculator - World of Warcraft
  Jos kiltasi tarvitsee enemmän hiilereitä - ne yleensä tarvitsee, niin mene deep restona(Classic Talent Calculator - World of Warcraft ja keräät siinä samalla raideilta tankki ja depsikamaa. Druidit saa gearia ihan kivasti raideilla, kun se oli vähiten pelatuin classi vanillan aikana.

  Sukulaku se tykkäsi pullata bosseja Eye of Kilroggilla...
   
  Elu tykkää tästä.
 9. Elu

  Elu

  Liittynyt:
  28.2.2009
  Viestejä:
  3 528
  Likes Received:
  55
  Kiitos laajasta vastauksesta. Onhan noi rage talentit kyllä aika "kuolleita" siinä vaiheessa kun raidaa jo. Yksi imp motw on tietysti pakko olla mukana joo.
  Saa nähdä jos rollaisi druidin. On se sen verran monipuolinen ja uniikki classi ja ehkä vähän helpompi gearata. Toisin kuin paladini/shamaani, sillä voi joksenkin uskottavasti yhdellä specillä täyttää eri rooleja.
   
 10. SilverHawk

  SilverHawk

  Liittynyt:
  26.7.2015
  Viestejä:
  1 285
  Likes Received:
  579
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Joo ei tällä työmäärällä kyllä kauheasti kerkeä pelaamaan. Aikoinaan opiskeluaikoina kerkesi takomaan useamman tunnin Wowia. Vähän kyllä houkuttelis edelleen ruveta pelaamaan, mutta katotaan ny :rolleyes:
   
 11. Japi

  Japi R.O.C.K VIP

  Liittynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  12 371
  Likes Received:
  657
  Muistaakseni näytti aikoinaan /played itellä joku 392 d ku lopettelin :eek:
   
 12. Laardi

  Laardi VIP

  Ikä:
  44
  Liittynyt:
  26.5.2004
  Viestejä:
  6 587
  Likes Received:
  2 606
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Espoo
  Niin se unohtuu syöminen ja kotityöt.

  pet.jpg
   

Jaa tämä sivu