Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15
Tavallinen riisipuuro on herkullista, mutta tavallinen riisipuuro ei ole proteiinipitoista. Star Nutrition on ratkaissut tämän ja kehittänyt Protein Ricepudding Traditional -maulla, joka ylimääräisen maitoproteiinin ansiosta tarjoaa jopa 20 g proteiinia annosta kohden. Protein Ricepudding Traditional  maistuu perinteiseltä. Se on hyvä sellaisenaan mutta myös helppo maustaa mieltymyksen mukaan.

Kermainen riisipuuro
Jopa 29 % proteiinia
Helppo keittää

Kaikkien rakastama riisipuuro
Protein Rice Pudding on klassinen riisipuuro. Riisipuuro on monien suosikki ja se liitetään usein talveen ja joulun aikaan. Samaan aikaan tavallisella riisipuurolla ei ole parasta ravitsemusprofiilia. Star Nutrition on siksi kehittänyt riisipuuron, jota voidaan syödä ympäri vuoden ja jonka sisältö on ravintorikas.

Paljon proteiinia 💪
Tavallinen riisipuuro on melko vähäproteiinista, joten Protein Ricepudding sisältää kaksi laadukasta proteiinilähdettä maitoproteiinitiivisteen ja rasvattoman maitojauheen muodossa, mikä nostaa proteiinin jopa 29 %:n. Tämä vastaa 20 g proteiinia annosta kohti. Proteiinilla on tärkeä rooli lihasmassan kehittymisessä.

Helppo keittää
Proteiiniriisivanukas voidaan kypsentää sekä mikroaaltouunissa että kattilassa liedellä. Kypsennys kestää vain muutaman minuutin. Proteiinipuurolla on erittäin hyvän ja kermaisen riisipuuron perinteinen maku. Puuron voi sitten helposti maustaa itse vaikkapa kanelilla tai marjoilla.

Treenin jälkeen?
Puuro liittyy ehkä eniten aamiaiseen ja tietysti tämä riisipuuro sopii hyvin aamiaiseksi tai välipalaksi, mutta korkean proteiinipitoisuutensa ansiosta se toimii hyvin myös raskaan treenin jälkeen. Täydellinen välipala, kun haluat syödä jotain, jossa on hyvä proteiinirikas ravintosisältö.
Edellinen artikkeliSheikkeri, joka on iso, mutta pieni
Seuraava artikkeliPauli Pöyhiä | project22 | osa 5