Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Star Nutritionilta löytyy nyt vasrusteet ja välineet kotiharjoitteluun! Löydät meiltä raskaita ja monipuolisia varusteita ja välineitä kevyin hinnoin ja erinomaisella laadulla. Valikoimaan kuuluu muun muassa erillaisia vapaita-painoja. penkkejä, telineitä ja paljon muuta.

Star Nutrition Gear on ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa innovatiivisia harjoitusvälineitä ja laadukkaita treenivaatteita. Star Nutrition Gear on yksi Fitnesstukku.fi omista merkeistä ja sitä valmistetaan minimaalisella määrällä ilman välituottajia, mikä tarkoittaa, että hinta pidetään alhaalla ilman, että se vaikuttaa laatuun!

Katso valikoimamme alta.

katso koko valikoima täältä

Tangot ja levypainot

Star Gear tankoja on saatavana sekä 25 mm:nä että 50 mm:n. Kyseessä on klassinen painonnostotanko, joka on todella hyvä olla jokaisessa kotikuntosalissa. Meillä löytyy tankoja 3 eri pituudessa: 150 cm, 184 cm ja 220 cm. Lisää levypainot, jotka antavat lisää harjoitusvaihtoehtoja koko keholle. Tarjonnasta löytyy sekä bumper levypainot että rautalevytpaino, joten meiltä löytyy todellakin vaihtoehtoja joista valita!

Jos sinun on valittava vain kaksi asiaa kotikuntosaliisi, kannattaa niiden olla kunnon pumppisetti eli: levypainot ja tanko. Se on melkein kaikki mitä tarvitset menestyäksesi voimaharjoittelussasi. Vapaat painot ovat hyviä lihasten rakentamiseen ja voiman kehittämiseen. Voit itse asiassa harjoitella koko kehoasi kun käytät mielikuvitustasi ja opiskelet muutamat perusteet alkajaisiksi.

Edellinen artikkeliTukkipunnerrustreeniä Liikuntakeskus Juvalla | Paavo Paaso
Seuraava artikkeliOriginal Cast 2 Ayrton