Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Miten vuosi meni? Onko se Loaded niin hyvä sali kuin sanotaan?

Project X Nootropic PWO, 320 g

Project X Nootropic PWO kattaa kaikki hyvän PWO:n perusteet, mutta tämä PWO ottaa vielä askeleen pidemmälle ja hyödyntää uniikkeja ainesosia, kuten siiliorakas ja Zynamite®. Swedish Supplements on kehittänyt tämän uniikin tuotteen sinulle, joka etsit uusinta uutta PWO:ssa.

Kehittynyt PWO
Siiliorakas ja Zynamite®
13 aktiivista ainesosaa

PWO-kategoria on jatkuvan kehityksen alla. Tietyt asiat ovat pysyviä, nämä ainesosat koostavat pätevän PWO:n selkärangan. Project X Nootropic PWO Swedish Supplementsilta omaa jykevän selkärangan ja sisältää kaikki perustavat ainesosat, joita voi odottaa.
Tähän kuuluvat kreatiini, beeta-alaniini, sitrulliini ja kofeiini. Nämä kaikki hyvin tarkkaan lasketuissa annoksissa. Näiden aineosien lisäksi löydät tuotteesta uniikin tekeviä aineita, kuten siiliorakas, Zynamite®, citikoliini ja yerba mate. Nämä ainesosat erottavat tämän tuotteen muiden joukosta.
Project X Nootropic PWO sisältää mm. korkean annoksen kofeiinia ja käyttö suositellaan siksi aloittamaan puolikkaalla annoksella, jota voit sitten oman toleranssin mukaan säätää sopivaksi. Sekoita annos ja juo se noin 20 – 30 minuuttia ennen treenin alkua.
Edellinen artikkeliLOPETETAAN BODAAMINEN, ALOITETAAN DOKAAMINEN! | PtVatanen
Seuraava artikkeliKehonrakennus | Masennus | Näyttelijä ura – Original Cast #4 Mika Nikkonen