Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Moikka kaikille!

Olen Nupposen Sanna Varkaudesta ja sarjani on figure. Ikää 39-vuotta ja kisavuosia sekä kisoja takana aika monia. Ensimmäisiä kisoja oli jo 2000-luvun alussa ja viimeisimmät viime marraskuussa. Tosin tuohon väliin mahtuu myös yhdeksän vuoden tauko kisatouhuista. Reeni on pysynyt kuitenkin kokoajan elämässä, oli kisoja tai ei, niin hyvinä kuin niinä huonompina aikoina.


Sijoituksista sen verran, että kisahistoriaan mahtuu eri sijoituksia finaalipaikoista häntäpäähän, mutta viime vuosi meni sitten melkolailla nappiin. Kisasin ensimmäistä kertaa ulkomailla, keväällä sekä syksyllä Pro qualifier-kisoissa: Tanskassa kahdesti sekä Espanjassa ja Islannissa. Viimeisimpänä Islannissa (Iceland Open) voitin molemmat sarjani (avoimen sekä mastersit). Mukavia reissuja, hienoja kokemuksia ja ystävällisiä ihmisiä!


Tälle keväälle oli myös suunnitelmissa ulkomaan kisat, mutta niiden peruunnuttua tähtäin siirrettiin SKL:n kisoihin syyskuussa. Jännää ja mukavaa nousta Kultsan lavalle!


Arkea helpottaa se, että molemmat kilpaurheilevat, ei tarvitse selitellä reenejä, ruokia tms. Kumpikin tietää mitä esimerkiksi kisaan valmistautuminen vaatii. Ja aina ei tarvitse sanoa mitään, pienet teot voivat olla isoja juttuja, oli se vaikka reenijuomien teko valmiiksi.  Kiitos Tero! <3


Valmentajana minulla on Jari Bull Mentula, mies jota arvostan todella suuresti. Pitää homman raitellaan ja iso harppaus on menty yhdessä eteenpäin. Kaikki on saatu toimimaan minulle sopivalla tavalla ja se on tuonut tulosta. Hätäisen hommaahan tämä ei ole ja vaatii jatkuvasti töitä. Oman fyysikan kehitys ajaa minua yhtälailla eteenpäin tänä päivänä, aivan kuten aloittaessani salilla. Palo reenaamiseen ei ole missään vaiheessa hiipunut.


Tsemppiä kaikille kisaajille, Kultsalla nähdään! 🙂


Facebookista löytää omalla nimellä ja Instagram nute_training.


-Sanna-

Edellinen artikkeliSKL SM2020 kilpailijaesittely – Henry Lehtola
Seuraava artikkeliMATIAS NIEMI PHOTOSHOOT