Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15
Kaurapuuro on klassikko, kuten proteiinikin.  Star Nutritionin Protein Oatmeal on suorastaan hurmaava gluteeniton kaurapuuro, joka sisältää laadukasta maitoproteiinia, chian siemeniä, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä, aitoja hedelmäpaloja, marjoja sekä kurpitsansiemeniä.  
Gluteeniton kaurapuuro 
Proteiinia jopa 30 % 
Korkea ravintokuitupitoisuus 
Uskomattoman hyvää 
Helppo valmistaa 
Perinteinen kaurapuuro, mutta parempi 
Puuro on klassikko. Moni aloittaa päivän puurolla ja yleisin valinta on ehkä kaurapuuro. Mutta kaurapuuro voi olla mautonta ja siinä voi olla paljonkin parantamisen varaa. Juuri tämän parannuksen Star Nutrition on tehnyt Protein Oatmealissa. Tämä ei ole tavallinen kaurapuurosi.  
Täysi tankkaus proteiinia 💪 
Proteiini on ainoa ravintoaine, joka myötävaikuttaa aminohappojen kanssa, minkä lisäksi se myös edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Vaikka kaura sisältääkin tietyn määrän proteiinia, ei sitä ole erityisen paljon. Tämä puuro sisältää myös maitoproteiinia, joka nostaa proteiinipitoisuuden jopa 30 %:iin!  
Täysin ilman gluteenia 
Protein Oatmeal pohjautuu gluteenittomaan kauraan, mutta ei siinä vielä kaikki. Ihana maku tulee aidosta kanelista ja omenapaloista, mutta mukana on myös chian siemeniä, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä ja kurpitsansiemeniä. Nämä sekä antavat lisämakua että tarjoavat myös tärkeän ravintokuitulisän.  
Herkullinen aamiainen 
Jos pidät kaurapuurosta, tulet rakastamaan Protein Oatmealia. Tämä puuro on superhelppo valmistaa sekä mikroaaltouunissa että liedellä ja se maistuu uskomattomalta. Se sopii täydellisesti sekä aamupalaksi että välipalaksi, ja siitä tulee nopeasti uusi suosikki.  
Edellinen artikkeliProtein Oatmeal ja Protein Rice Pudding
Seuraava artikkeliVatanen ekaa kertaa fribaamassa