Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 10% ALENNUS NORMIHINTAISISTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Mentorilla Turuus sielä puol jokkee veivaamassa käsiä niin maan pirusti.

Octane – Star Nutritionin treenien aikana nautittava BCAA-pohjainen juoma, joka parantaa merkittävästi suorituskykyä ja antaa kasvumateriaalia lihaksille!

  • Stimulanttivapaa tehonlisääjä
  • Parantaa sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä
  • Lihasvoimaa lisäävä vaikutus
  • Sitrulliinimalaatti antaa paremman pumpin treenatessa
  • Edistää palautumista ja auttaa säilyttämään optimaalisen nestetasapainon
  • Useita raikkaita makuja!

Star Nutritionin Octane on huippusuosittu aminohappojuoma, joka treenien aikana nautittuna antaa paremman suorituskyvyn ja auttaa viemään tiukat treenit loppuun asti.

Octane sisältää tarkkaan valitun aminohappoyhdistelmän, joka tehostaa usealla eri tavalla kropan suorituskykymekanismeja. Runsas annos haaraketjuisia aminohappoja – L-Leusiinia, L-Isoleusiinia ja L-Valiinia – stimuloi proteiinisynteesiä ja ehkäisee lihasproteiinin hajoamista ja henkistä väsymystä.

Tuotteeseen lisätty L-glutamiini on lihaskudoksessa yleisimmin esiintyvä aminohappo, jonka riittävä saanti on tärkeää rankalla treeniperiodilla. Jokainen annos Octanea antaa myös 1000 mg Sitrulliinimalaattia, joka nostaa veren typpioksidipitoisuutta (NO) ja saa aikaan voimakkaan lihaspumpin.

Kaikki Octanen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, jolloin ne ovat lihasten käytettävissä todella nopeasti. Nopea imeytyminen merkitsee parempaa insuliinin vapautumista, voimakasta proteiinisynteesin stimulaatiota ja parempaa lihaskasvua.

Aminohappojen lisäksi Octane sisältää elektrolyyttejä, jotka vastustavat kropan kuivumista ja mineraalien puutosta sekä B6-vitamiinia, joka kiihdyttää aminohapposynteesiä ja parantaa muiden ainesosien imeytymistä elimistöön.

Octane – Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen Intra-Workout urheilijoille, jotka haluavat taata parhaan suorituskyvyn treenistä toiseen!

Käyttöohjeet ja päivittäinen annossuositus: Sekoita 1 annos (3 mitallista / 14 g jauhetta) 250 ml:aan vettä ja juo ennen treeniä ja treenin aikana. 1 annos antaa 10,5 g aminohappoja.

- mainos -

Edellinen artikkeliThe Resurrection of Rich Piana – Day 27 – Old school arms – Barbells and dumbbells
Seuraava artikkeliMiksi heraproteiini on ykkönen?