Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Arto Vainio – Soiva kehonrakentaja

Kahden totaalisesti erilaisen maailman yhdistäminen yksilötasolla ei ole kovin helppoa jos kyseessä on määrätietoista ja pitkää tietä edessä. Arto Vainio on onnistunut yhdistämään elämäänsä kaksi varsin vaativaa pitkää matkaa kohti täydellisyyttä. Kehonrakennus ja klassinen musiikki. Uskomaton ja hyvin hyvin harvinainen kombo.

Arto aloitti jo 9-vuotiaana musiikkiopistossa klarinetin- ja pianonsoiton, siihen saakka vapaa-aikaa vietettiin jalkapallon ja muun urheilun parissa ollen siinä varsin aktiivisella ja hyvällä  tasolla. Musiikkiopinnot ja soitanta kuitenkin vei enemmän ja enemmän aikaa urheilulta ja 10-15 vuotiaana vähäinen liikunta sitten kerrytti ylimääräistä ja tästä tuli ikäviä kommentteja kaveripiirissä välillä.

Käsiin sattunut Wrangen kuvasto herätti Arton sisällä toisen ambition, kehonrakennuksen ja sitä kautta sitten ruokailu muuttui puhtaammaksi ja kuntokin parani.

Soittaminen säilyi kuitenkin edelleen prioriteettina ja joka lauantai Arto matkusti Seinäjoelta junalla Helsinkiin Sibelius-Akatemiaan nuoriso-osastolle jatko-opintoihin lukioikäisenä. Ylioppilaaksi päästyään Arto pääsi Sibelius-Akatemian solistiselle osastolle ja ensimmäinen vakituinen työpaikka musiikin parissa irtosi 1989 Lahden kaupunginorkesterin klarinetistina. Keväällä 1990 Suomen Kansalllisooppera haki klarinetin- ja bassoklarinetinsoittajan tehtävään uutta muusikkoa koesoitannan kautta, jonka Arto voitti ja siitä lähtien onkin soittanut Oopperassa työkseen.

90-luvun alussa punttitreenaaminen oli vähäistä kotijumppaa kunnes 1995 vuonna Autotalon Motivuksen muututtua naisten saliksi, onnistui Arto sieltä ostamaan pilkkahintaan Leikon tangon ja paljon levyjä. Tämä innosti treenaamaan enemmän ja kovempaa.

Uskomattomasti Arto on treenannut kotonaan hiljalleen varustellen kotisaliaan entistä kattavammaksi, joten treenit ovat onnistuneet hämmästyttävän hyvin kuten kunnostakin voimme päätellä. Painoja ei kerrostalossa paljon heitellä, joten suoritustekniikatkin ovat sitä myöten tulleet hyvin puhtaiksi ja siisteiksi. Varsinaisella punttisalilla Arto on koko historiansa aikana käynyt vain muutamia kuukausia, joista suurin osa tämän dieetin loppupuolella.

Uskomaton tarina hienosta miehestä ja mitä voikaan saavuttaa kun vain asialle omistautuu.

 

Edellinen artikkeliAnother Day In The Life Of Mr.O – Videopäivitystä tankkauspäivästä kohti NFE2015
Seuraava artikkeliJuntit isolla kylällä osa 2| PT Vatanen