Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Kovasti on kysytty, että listaa safkat mitä syön normaalisti ja tässä nyt sitten koko päivän sapuskat videolla kaloreineen. Mähän en laske kaloreita ja oli ihan mielenkiintoista huomata pieniä muutoksen tarpeita esim intrajuomassa ja hiilarin määrässä ylipäätänsä.


Cream of Rice, 900g

Instantisoitu riisijauhe on hyvä lisä kuivakaappiin. Se on täydellinen ja nopeasti valmistuva vaihtoehto puurolle, mutta sopii myös loistavasti muuhun ruoanlaittoon ja leivontaan. Cream of Rice Delta Nutritionilta on kehitetty helposti valmistuvaksi ja herkulliseksi.
Instantisoitu riisijauhe
Vaihtoehto puurolle
Luonnollisesti gluteeniton
100 % vegaaninen
Täällä pohjoisessa meillä on pitkät perinteet syödä monenlaisia puuroja, kaurapuuro ja sen variantit ehkä perinteisimpänä. Sille löytyy kuitenkin runsaasti viljattomia vaihtoehtoja, jotka ovat täydellisiä sinulle, joka ehkä olet kyllästynyt tavalliseen puuroon tai sinulle, joka vältät gluteenia.
Cream of Rice Delta Nutritionilta on herkullinen vaihtoehto, joka ei ole ollut lähellä viljoja, tämä tuote valmistetaan riisijauheesta. Delta käyttää ainoastaan instantisoitua riisijauhoa, joka takaa hyvän liukenemisen veteen ja tekee lopputuloksesta erittäin kermaisen ja herkullisen.
Valmistus on helppoa. Lisää vesi, lämmitä, syö ja nauti. Cream of Rice on valmiiksi maustettu ja makeutettu, ja maistuu erittäin hyvältä sellaisenaan, mutta voit myös kokeilla yhdistää sen Deltan proteiinijauheeseen tehdäksesi proteiinipuuroa.
Edellinen artikkeliPodcast 128 | Kuka on Noora Allonen?
Seuraava artikkeliTämä ei ole uutta, Mika Sihvonen teki sen taas!