Verkkokauppa: http://www.ptvgym.fi
IG & SC: ptvatanen FB: https://www.facebook.com/ptvgym/

Bolt Hardcore, 1125 g, Orange, Lyhyt päiväys -76%

8,50€ (34,90€)

Huom: Lyhyt päiväys 30.4.2018. Raaka-aineet Optipep™, Vitargo™, Creapure™ ja Palatinos™ sekä korkea proteiinipitoisuus nostavat Chained Nutritionin Bolt Hardcoren palautumistuotteiden eliittiin!

  • Ainoastaan 149 kcal annosta kohden.
  • 36 % hydrolysoitua heraproteiinia.
  • Korkea peptidipitoisuus (Optipep™).
  • Luonnollisen korkea määrä BCAA:ta.
  • 2500 mg Creapure™:a annosta kohden.
  • 45 % hiilihydraatteja Vitargo™:sta ja Palatinos™:sta.

Chained Nutritionin Bolt Hardcore on ainutlaatuinen ja ylellinen palautumisjauhe, jolle ei löydy vastusta lisäravinnemarkkinoilta. Bolt Hardcore sisältää juuri ne ravinteet, jotka kroppa tarvitsee rankkojen treenien jälkeen palautuakseen parhaimmalla ja nopeimmalla tavalla!Bolt Hardcore ei sisällä halpoja täyteaineita vaan ainoastaan ainesosia, joilla on dokumentoitu positiivinen vaikutus palautumiseen, lihasmassan kasvattamiseen ja korkean suorituskyvyn ylläpitämiseen rankkojen treeniperiodien aikana. Hydrolysoitu heraproteiini Optipep™esipilkottuine proteiiniketjuineen varustaa kropan di- ja tripeptideillä, jotka imeytyvät nopeammin kuin luonnollinen heraproteiini.

Bolt Hardcoren hiilihydraatit imeytyvät täydellisesti kehon glykogeenivarastoihin, joissa ne täydentävät energiavarastoja treenin jälkeen. Kreatiinimonohydraatti täyttää lihasten kreatiinifosfaattitasot. Kreatiini on luonnollinen aine, joka nostaa suorituskykyä intensiivisen korkeisiin toistomääriin perustuvan lyhytkestoisen treenin yhteydessä.

- mainos -