Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Sunnuntai-ilta pitää sisällään uuteen viikkoon eli arkeen valmistautumista. Työni pt:nä mahdollistaa hyvin omien treenien optimoinnin keskelle päivää. Mutta suunnittelu on kaiken a ja o. Spontaaniudelle on tilaa prepillä vain vapaapäivinä eli hyvin aikataulutettu arki mahdollistaa myös vapaa-ajan ja osaan kyllä ottaa siitä kaiken irti, pääosin nauttien ulkoilmasta näin kesällä.

Treenaan lähestulkoon aina samaan aikaan, klo 13. Siihen aikaan on salilla hiljaista.  Klo 15 jatkuu työt. Treeniin käytän 90 minuuttia, 5 kertaa viikossa.

Aamu töitä, päivällä omaa aikaa, iltaohjaukset. Kotityöt, ruoanvalmistus, koiran ulkoilutus. Kuulostaa helpolta ja tavallaan sitä onkin. Jos sen haluaa ajatella niin. Voi vain keskittyä itseensä, ni helppohan mun on ;)) Se on tavallaan tottakin, mutta yrittäjänä oppii ajanhallinnan mestariksi jos haluaa ja se on jaksamisen salaisuus, myös dietillä. Toisaalta kahdeksasta neljään- työssä olisi puolensa. Vietän saliympäristössä nimittäin helposti päivän aikana 8-10h. Tarvitseeko mielekkäistä asioista ylipäätään lomaa? Ehkä joskus, mutta en pidä lomaa kesällä, syksyllä sitten, nyt en malta! lue lisää

Edellinen artikkeliIFBB Classic Physique Pro Sadik Hadzovicin jalkatreeni 13 viikkoa ennen Olympiaa
Seuraava artikkeliLihasten jännittelyä Tallinnassa | PT Vatanen