Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Whey-100 Mix&Match 2×1 kg -10% // 15% ale koodilla pakkotoisto15

Star Nutritionin Whey-100® on markkinoiden parhaita proteiinilisiä – erittäin hyvä maku ja liukenevuus sekä korkealaatuiset raaka-aineet takaavat tämän. Tuote koostuu 100% ristivirtauksella mikro- ja ultrasuodatetusta heraproteiini-isolaatista, jossa on erittäin vähän rasvaa ja laktoosia (1%). Whey-100® on vaativan urheilijan valinta.

Heraproteiini on lisäravinteena suosituin proteiinin lähde. Heraproteiini taas jakautuu useampaan eri tyyppiin sen mukaan, kuinka puhdas ja pitkälle suodatettu proteiini on kyseessä. Heraproteiini-isolaatti on äärimmäisen puhdas ja korkeapitoinen heraproteiinin muoto.

Star Nutritionin Whey-100® täyttää vaativimmankin urheilijan odotukset: 100% puhdasta heraproteiini-isolaattia minimoidulla laktoosi- ja rasvapitoisuudella. Whey-100 sisältää luonnollisen runsaasti lihaskasvulle tärkeitä aminohappoja, jotka imeytyvät nopeasti kehon käyttöön.

Ripped Hardcore Stimfree, 90 caps // 15% ale koodilla pakkotoisto15

Painon pudottaminen vaatii huolellista ruokailun, liikunnan ja ravintolisien käytön suunnittelua. 
Valitse siksi rasvanpolttajien kategoriasta tuote, joka kuuluu yhteen ehdottomasti suosituimmista, ja jätä arvailut väliin, kun olet valitsemassa juuri sinulle sopivaa tuotetta. 
Ripped Hardcore Stim-Free on luonnollinen valinta monille Fitnesstukun asiakkaille.  

Unohda kofeiini 

Ripped Hardcore Stim-Free on kofeiiniton vaihtoehto tavalliselle Ripped Hardcorelle. Poistamalla kaiken kofeiinin saadaan tuote, jota voidaan nyt käyttää mihin aikaan päivästä tahansa ilman, että se vaikuttaa uneen ja ilman liiallisen kofeiinin riskiä, jos käytät muita kofeiinia sisältäviä tuotteita. 

Edellinen artikkeliPro Podi #2 – Mitataan pohkeet, SKL 2023 jälkihöpinät
Seuraava artikkeliUUSI SUOMENMESTARI | AYRTON KALEK

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here