Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

En tiä oonko ainoo jonka mielestä tää vuosi menee sairaan nopeesti?! Nyt eletään jo toukokuuta, kohta on kesä ja syksy ja SM:t Kultsalla! 20 viikkoa enää sinnekään aikaa. Kaikki kisaajat alkaa jo kaiveleen kisapöksyjä naftaliinista.

Itelläki se poltto on kova mutta maailman tilanne on se ettei nyt varmaan ihan äkkiä pysty matkusteleen maista toisiin ni mä piän itteni vaan valmiina lähtökuopissa silleen et tarpeen vaatiessa pystyn lähteen prepille suht pienellä varoajalla.

Mutta nyt on vappu! Se tarkottaa munkkeja, simaa (ite en siittä tykkää juurikaan) ja nakkeja (niistä tykkään..)

Ja kuten tapana on ni myös Bodykaupassa on melkoset VAPPUALET! 

Mun on kerrottava että maaliskuu oli lähes katastrofi mutta huhtikuussa meni taas lujaa ja siitä kiitos kaikkien teidän jotka ootte Bodykaupan omaksenne ottanu! 

Ja siks myös nää kamppikset pyörii, mulle on aina ollu selvää että kaikki pitää olla molemmin puolista: Ku asiakkaat on sitoutuneita ja tilanteesta huolimatta tukee mua ni mä myös parhaani mukaan tuen asiakkaita. Ja se tarkottaa kovia tarjouksia:

SUPER WHEY ISOLATE 29,90€

BIGGER=BETTER ISOLATE 14,90€

EAA + 19,90€

AFTERZONE 19,90€

Ja paljon muuta!

Noi on voimassa sunnuntain loppuun saakka ni hyvin kerkee tilailla. Ja varastollaki osa pakkaajista painaa hommia koko viikonlopun että saahaan ne myös liikkeelle asap mutta tilausmääristä voin jo päätellä että pientä viivettä on luvassa..

Lihaksikasta vappua!

ps. Latailen ens viikolla bodykauppaan ilmasen kumppari treeniohjelma jos joku ei oo vielä löytäny itelleen tapaa treenata ilman salia ni siittä voi ottaa vinkkejä miten ne toteuttaa.

Edellinen artikkeliETTEI NYT VAAN SATTUIS!? | PT VATANEN
Seuraava artikkeliUrheiluhullun päiväkirja E5 – Failure leg workout!