Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Jyväskylän keskustassa järjestetyssä nyrkkeilykone haasteessa kovin tulos voittaa 200 €.

Vitamin D3 Vegaani 5000 IE, 110 kapselia // 15% lisäalennus koodilla pakkotoisto15

Vegan Vitamin D3, 5000 IE on Vitapranan ravintolisä, jossa on peräti 125 μg (5 000 IE) D3-vitamiinia yhdessä kapselissa. Tämä on täysin vegaaninen tuote, joka ei sisällä lainkaan tarpeettomia lisäaineita tai ainesosia.  

D-vitamiini on elimistölle tärkeä vitamiini, jota elimistö pystyy tuottamaan itse ihon altistuessa auringonvalolle. Meillä Pohjoismaissa auringonvaloa on kuitenkin usein niukasti tarjolla. Vegan Vitamin D3, 5000 IE -tuotteen avulla varmistat täyttäväsi elimistön D-vitamiinin tarpeen. Purkissa on 90 kpl 100-prosenttisesti vegaanisia kapseleita ja peräti 125 μg (5 000 IE) D3-vitamiinia yhdessä kapselissa. 

Magnesiumjauhe, 210 g Lemon // 15% lisäalennus koodilla pakkotoisto15

Magnesiumia tarvitaan päivittäin

Magnesiumia muuntuu elimistössä ympäri vuorokauden ja se on mukana monissa eri prosesseissa. Magnesiumin on osoitettu edistävän elektrolyyttitasapainoa, hermoston ja lihasten normaalia toimintaa ja proteiinisynteesiä sekä vähentävän väsymystä ja uupumusta. Tästä syystä on tärkeää varmistaa, että elimistösi saa riittävästi magnesiumia.

Vitapranan orgaaninen magnesium

Magnesiumlisää valitessa on tärkeää valita korkealaatuinen tuote. Magnesiumia esiintyy useassa eri muodossa, mutta Vitaprana käyttää tässä tuotteessa orgaanista magnesiumia valikoiduissa magnesiumbisglysinaatin, -malaatin ja -tauraatin muodoissa, mikä takaa tämän magnesiumlisän tehokkaan imeytymisen elimistöön.

Edellinen artikkeliAUDI RS5 VUODEN JÄLKEEN | AYRTON KALEK
Seuraava artikkeliKOKO SELKÄ/OLKAPÄÄ -TREENI JA POSEJA // Niclas Pitkänen