Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Saas nyt nähdä miten Sandoe Olympiassa pärjää, itse toivoisin jopa voittoa.

Keskustelu

Ultimate Citrulline, 200 g -25% 16,40€ (21,90€)

Star Nutrition Ultimate Citrulline on ainutlaatuinen suorituskyvyn lisääjä, joka lisää lihaspumppia ja parantaa lihaskestävyyttä. Se koostuu tieteellisesti testatusta L-sitrulliinin ja glutationin yhdistelmästä.

L-sitrulliinin ja glutationin yhdistelmä
Tehokkaampi kuin L-sitrulliini yksinään
Edistää typpioksidin (NO) tuotantoa -> lisää veren virtausta lihaksiin
Parantaa kestävyyttä ja lihaspumppia
Tieteellisesti testattu ainesosayhdistelmä
Ultimate Citrulline on erittäin laadukas suorituskyvyn lisääjä, joka koostuu yhdistelmästä L-sitrulliinia ja Setria®-glutationista, joka on suojattu tavaramerkillä. Ultimate Citrulline lisää veren virtausta lihaksiin, parantaa kestävyyttä ja lisää lihaspumppia.

Miten ainesosat vaikuttavat?

L-sitrulliini on perinteinen PWO-ainesosa, joka lisää typpioksidin (NO) tuotantoa, mikä laajentaa verisuonia, jolloin lihaksiin virtaa enemmän verta. Tämä parantaa osittain lihasten kestävyyttä ja lisää ”pumpin” tunnetta treenien aikana. L-sitrulliinin ja glutationin, luonnon antioksidantin, yhdistelmä on osoittautunut vielä tehokkaammaksi typpioksidin tuotannon lisääjäksi kuin pelkkä L-sitrulliini.

Citrulline Malate, 240 g -53% 10,40€ (21,90€)

Citrulline Malate – Star Nutritionin klassinen ja tehokas Pre-Workout-tuote, joka sisältää 98% sitrulliinimalaattia. Lisää verenvirtausta, pumppia ja suorituskykyä! 

98% sitrulliinimalaattia
Klassinen ja tehokas Pre-Workout-ainesosa
Lisää verenvirtausta, pumppia ja suorituskykyä
Star Nutritionin Citrulline Malate sisältää 98% sitrulliinimalaattia, aminohappoa, joka parantaa suorituskykyä treenisalilla.

Sitrulliinimalaatti lisää kropan omaa typpioksidituotantoa (NO). Typpioksidi saa verisuonet rentoutumaan, minkä ansiosta lihakset saavat enemmän verta, happea ja ravinteita.

Lisääntynyt verenvirtaus johtaa vahvaan lihaspumppiin ja parantuneeseen suorituskykyyn. Tämän ansiosta sitrulliinimalaatti on yksi suosituimmista treenejä ennen nautittavista aineosista.
Edellinen artikkeliOlympiaan viisumin saaneen Hadi Choopanin selkä- ja hauistreeni
Seuraava artikkeliLuke Sandoe 4 päivää ennen Olympiaa