Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Hany Rambod vetää Hadille FST-7 treenin.

Hydro BCAA, 30 servings -30% 23,80€ (33,90€)

BCAA & EAA

Sisältää 7 g BCAA:ta ja 3 g EAA:ta
Kovaa treenaavien urheilijoiden suosimat ainesosat
Sisältää magnesiumia
Virkistävät maut
Ei sisällä keinotekoisia väriaineita

Välttämättömiä aminohappoja

Pro Suppsin Hydro BCAA sisältää 7 g BCAA:ta (haaraketjuiset aminohapot) ja sekä BCAA:han että EAA:han kuuluvien L-leusiinin, L-isoleusiinin ja L-valiinin lisäksi 3 g muita välttämättömiä aminohappoja (EAA:ta). 

Sinulle, joka treenaat kovaa

Hydro BCAA on suunniteltu vaativaan käyttöön. Runsasta aminohapposisältöä täydentää elektrolyyttiyhdistelmä, joka on optimoitu magnesiumilla. Tuote on erinomainen Intra-workout-juoma eli voit nauttia sitä treenien aikana!

Clear Muscle, 168 liquid caps -35% 52,00€ (79,90€)

Clear Muscle – Uniikki ja innovatiivinen lihaskasvuvalmiste Muscletechilta. Maksimoi lihaskasvusi vapaassa muodossa olevan HMB:n avulla!

Täysin uusi ja ainutlaatuinen tuote
Optimoi lihaskasvu ja palautuminen
Paranna lihastesi suorituskykyä
Aminohappo HMB vapaassa muodossa
Erittäin hyvä imeytyminen
Todella kovaa treenaaville urheilijoille
Jo vuoden 2014 alkupuolella Muscletech toi julkisuuteen tulevan lanseerauksen, jossa tuotetta kuvailtiin sanoin “The most powerful musclebuilder in history”, eikä lanseeraus jättänyt ketään pettyneeksi. Clear Muscle on täysin uudenlainen tuote, joka sisältää lihasmassan kasvua edistävää aminohappo HMB:tä vapaassa muodossa ja pakattuna käteviin clear pill -kapseleihin, joista aine imeytyy äärimmäisen tehokkaasti kropan käyttöön. 

HMB on suosittu ravintolisä kovaa treenaavien urheilijoiden keskuudessa, jotka tavoittelevat optimaalista lihaskasvua, palautumista ja proteiinisynteesiä. Muscletech on onnistunut luomaan uniikin variantin tästä ravintolisästä ja tuotteen avainainesosana toimii BetaTOR™ – HMB vapaassa muodossa!
- mainos -