Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Noniin, ollaan loppusuoralla, laitteitakin alkaa tulemaan. Jutellaan Utin kanssa laitteiden asettelusta, sovitaan Bettinan kanssa treenit kumipuvussa ja katotaan millä mallilla sali on nyt. Ens viikolla päästään tykittään!!!


Cream of Rice, 900g(loistavaa kaurapuuron sekaan)

Instantisoitu riisijauhe on hyvä lisä kuivakaappiin. Se on täydellinen ja nopeasti valmistuva vaihtoehto puurolle, mutta sopii myös loistavasti muuhun ruoanlaittoon ja leivontaan. Cream of Rice Delta Nutritionilta on kehitetty helposti valmistuvaksi ja herkulliseksi.

  • Instantisoitu riisijauhe
  • Vaihtoehto puurolle
  • Luonnollisesti gluteeniton
  • 100 % vegaaninen

Täällä pohjoisessa meillä on pitkät perinteet syödä monenlaisia puuroja, kaurapuuro ja sen variantit ehkä perinteisimpänä. Sille löytyy kuitenkin runsaasti viljattomia vaihtoehtoja, jotka ovat täydellisiä sinulle, joka ehkä olet kyllästynyt tavalliseen puuroon tai sinulle, joka vältät gluteenia.

Cream of Rice Delta Nutritionilta on herkullinen vaihtoehto, joka ei ole ollut lähellä viljoja, tämä tuote valmistetaan riisijauheesta. Delta käyttää ainoastaan instantisoitua riisijauhoa, joka takaa hyvän liukenemisen veteen ja tekee lopputuloksesta erittäin kermaisen ja herkullisen.

Valmistus on helppoa. Lisää vesi, lämmitä, syö ja nauti. Cream of Rice on valmiiksi maustettu ja makeutettu, ja maistuu erittäin hyvältä sellaisenaan, mutta voit myös kokeilla yhdistää sen Deltan proteiinijauheeseen tehdäksesi proteiinipuuroa.

Edellinen artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely  | Tawfek ”Tofe” Said
Seuraava artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely  | Toni Hämäläinen