Screen Shot 2016-07-30 at 01.41.59

Voimaharjoittelusta palautumiseen

Tieteellisesti on osoitettu, että lihakset vahvistuvat ja kasvavat luonnollisesti vain tehokkaan harjoittelun ja oikeiden ravintoaineiden avulla. Jos tavoitteesi on voimaharjoittelun kautta lisätä lihasten voimatasoa ja haluat samalla kasvattaa lihasmassaa, on tehokas runsasproteiininen palautumisjuoma tärkeä osa palapeliä.

MUSCLE+ on ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä palautumisjuomajauhe, joka on suunniteltu erityisesti voimalajeihin. Se sisältää Irlannin ensiluokkaisesta maidosta valmistettuja heraproteiineja sekä lisättyä Creapure® -kreatiinia, glutamiinia ja leusiinia, eli niitä ravintoaineita, joilla on ensisijainen rooli lihasten kasvussa ja voiman lisääntymisessä. Laadukkaan proteiinin ja aminohappojen lisäksi MUSCLE+ sisältää samassa suhteessa hiilihydraatteja (mm. vahamaista maissitärkkelystä) energiavarastoja palauttamaan.

Käyttäessäsi MUSCLE+ -palautumisjuomaa kovan treenin jälkeen, saat kaiken hyödyn irti harjoituksesta. Jos sinun pitää valita vain yksi tuote maksimoidaksesi suorituskyky ja lihaskasvu, valitse MUSCLE+!

fast_muscle

Screen Shot 2016-07-30 at 01.42.09

 

- mainos -