Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Moikka olen Jani Pernell, kaksin kertainen Classic Physique Suomen Mestari Turusta. Tällä hetkellä vielä hallitseva mestari.

Treenit aloitin vuonna 1997 joten tätä nypläystä on tullut tehtyä melko sinnikkäästi 😁

Tämä on kolmas kisavuoteni putkeen (SKL liitossa) ja jokaisena vuotena olen pystynyt kehittymään mikä on tämmöiselle vanhalle äijälle jo itsessään saavutus 😁🫡

Tänä vuonna laji vaihtuu kehonrakennuksen yleiseen sarjaan (myös masters) ja mitään sijoitustavoitteita en ole itselleni asettanut. Voittamaan menen itseni ja tuomaan useamman kilon painavamman fysiikan lavalle.

Kotoota löytyy tsempparit vaimo Jenni ja tytär Jade. Uskon ja toivon, että myös koiramme salaa fanittaa mua 😁

Hyvällä sykkeellä ja tekemisen loputtomalla palolla tätä hommaa on tehty ja tullaan tekemään vielä jonkun aikaa. Ikäähän mulla on vasta 42v syksyllä 😇

Hurjasti tsemppiä kaikille kilpakumppaneille loppudieettiin. Törmäillään kisapaikalla viimeistää, jos ei sitä ennen.

Ps: älkää eläkö fitnesskuplassa. Tämä on mun salainen neuvoni kovaan kuntoon.

Treenit, poset, ym tietysti hoidetaan vimpan päälle. Mutta älkää loppua vapaa-aikaa täyttäkö pelkillä bodyhommilla. Puhun nyt esim. että kun kaikki vaadittavat on tehty niin loput ajasta katotaan vielä youtubesta ku muut treenaa ja syö.
Ei 24h tätä.

Mä prätkäilen, ulkoilen, katson elokuvia, dokumentteja (niihin ei saa liittyä mitenkää bodaus) teen normaalia päivätyötä tavallisten ihmisten keskuudessa (eli ei treenaavia ihmisiä) jne.

Tästä hommasta on joka päivä viisasta ottaa etäisyyttä niin pysyy mielenkiinto ja ei ns. kattila pala pohjaan.

Highly Branched Cyclic Dextrin, 400g

Cluster Dextrin® on tuotemerkkisuojattu erittäin haarautuneen syklisen dekstriinin muoto. Cluster Dextrin® -dekstriinissä on joukko kemiallisia ominaisuuksia, joiden ansiosta se on parempi  kuin useat muut hiilihydraatit.

  • Se kulkeutuu vatsasta nopeasti, mikä ehkäisee vatsaongelmia tuotteen nauttimisen jälkeen. Ennen treeniä ja sen aikana nautittu suuri hiilihydraattimäärä voi muuten olla vatsalle ongelmallinen.
  • Se nostaa nopeasti verensokeritasoa ja pitää sen korkealla pitemmän aikaa kuin muut urheilussa käytettävät hiilihydraatit. Se edesauttaa lihaksia saamaan energiaa nopeasti ja pitkäkestoisesti tuotteen nauttimisen jälkeen. Se ehkäisee väsymystä treenin aikana.

error sit voluptatem accusantium doloremque.

Edellinen artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Mikko Laukkanen
Seuraava artikkeliKaveri kuolee kyykkytangon alle