Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Livestreamin tuottaa tapahtumatekniikan asiantuntija Rajupaja. Rajupaja on yksi alansa kokeneimpia toimijoita, joka on erikoistunut yleisötapahtumiin ja festivaaleihin vuosien kokemuksella.

Tapahtuman puitteisiin ja livestreamin toteutukseen on panostettu oikeasti, jotta saadaan aikaan näyttävä ja ammattimainen toteutus. Streami kuvataan kolmella pääkameralla, joita ohjaa alansa ammattilainen. Juontamisesta vastaa tuttu kaksikko, Antti Halmo ja Toni Kataja. Livestream näkyy kaksi viikkoa jälkilähetyksenä katseluoikeuden ostaneille. Hinta 29,90€.

Vuoden kovinta kehonrakennus- ja fitness lajien tapahtumaa on nyt siis mahdollista seurata niin paikanpäällä kuin etänä!🔥

https://www.nettilippu.fi/fi/event/kehonrakennuksen-sm2023

Ripped Hardcore Stimfree, 90 caps // -15% koodilla pakkotoisto15

Painon pudottaminen vaatii huolellista ruokailun, liikunnan ja ravintolisien käytön suunnittelua. 
Valitse siksi rasvanpolttajien kategoriasta tuote, joka kuuluu yhteen ehdottomasti suosituimmista, ja jätä arvailut väliin, kun olet valitsemassa juuri sinulle sopivaa tuotetta. 
Ripped Hardcore Stim-Free on luonnollinen valinta monille Fitnesstukun asiakkaille.  

Unohda kofeiini 

Ripped Hardcore Stim-Free on kofeiiniton vaihtoehto tavalliselle Ripped Hardcorelle. Poistamalla kaiken kofeiinin saadaan tuote, jota voidaan nyt käyttää mihin aikaan päivästä tahansa ilman, että se vaikuttaa uneen ja ilman liiallisen kofeiinin riskiä, jos käytät muita kofeiinia sisältäviä tuotteita. 
  

Synephrine Hardcore, 120 caps // -15% koodilla pakkotoisto15

Synephrine Hardcore  Korkealaatuinen rasvanpolttaja Chained Nutritionilta. Puhdasta synefriiniä kivenkovien tulosten saavuttamiseen!

  • Maksimoitu sisältö – vain yksi kapseli päivässä
  • Puhdasta synefriiniä kasviuutteiden sijaan
  • 40 mg synefriiniä kapselia kohden
  • Suosittu tuote rasvanpolttoon ja lihaserottuvuuden kehittämiseen

Chained Nutritionin Synephrine Hardcoren kehittämisessä on priorisoitu sisältö ja tehokkuus – saat täydet 40 mg synefriiniä yhdessä kapselissa.

Erona moniin muihin synefriinituotteisiin, joiden sisältö tulee kasviuutteista, Synephrine Hardcore sisältää puhdasta synefriini HCl:ää.

Edellinen artikkeliNAAPURIT VIHAAVAT MINUA | AYRTON KALEK
Seuraava artikkeliTREENIÄ AYRTONIN KANSSA // OFFI ETENEE // Niclas Pitkänen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here