Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Morjens.

Olen Jari Leino Kruunupyystä ja ikää kohta 55v. Tällä hetkellä ainoa harrastus on kehonrakennus kun muuta ei kerkeä tehdä työn ja suurperheen pyörittämisen ohella. Meillä vaimon kanssa uusioperhe, johon kuuluu 6 lasta, ikähaarukka 4-18 😅 Ammatiltani olen hieroja, jota teen täysipäiväisesti, siinä sivussa teen ravinto-ohjelmia ja pyöritän verkkokauppaa. Yrittäjänä toiminut noin 13 vuotta.

Juniorista asti harrastanut monenlaista urheilua, itsepuolustuslajeja, jalkapalloa yms. Parikymppisenä sain selkään pahan välilevyn pullistuman. Kuntoutuksen myötä löysin voimailun ja lähdinkin kilpailemaan penkkipunnerruksessa. Sitä tulikin harrastettua kolmekymmentä vuotta. Sieltä sen yhden suomenmestaruuden sain napattua ennen kuin kaularangan pullistuma päätti tämänkin lajin. Vuoden verran koitin saada miestä kuntoon mutta enää ei voimailut onnistunut. 

Reilun vuoden koitin käydä salilla tekemässä mitä pystyin ja miettiä samalla, että mitä helkkaria sitten tehdään. Aikani pähkäiltyä päätin ottaa yhteyttä Jari Bull Mentulaan ja kysäistä voisiko minulla olla mahdollisuuksia lähteä kisaamaan kehonrakennuksessa. Siinä mentiinkin noin pari vuotta Bullin opastuksessa kohti kisalavoja.

Nyt kolmas vuosi kun kisaan SM- kisoissa. Ensimmäisenä vuonna tavoite oli päästä kuuden parhaan joukkoon masters50:sissä ja hyvinhän se meni, sijoitus viides ja yleinen -70kg sarjassa neljäs.

Viime vuosi meni paremmin, masters50:sissä kolmas sija ja yleinen -70kg sarjassa kolmas sija.

Joka vuosi teen parhaani, että olisin parempi kuin edellisenä vuonna niin treeneissä kuin kaikessa muussakin.

Muutaman viikon päästä katsotaan mitä on saatu aikaiseksi. Tervetuloa Tampereelle kannustamaan….

Edellinen artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Agnieszka Jonczyk
Seuraava artikkeliLeskinenkin koittaa Sidewinderia