Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Pekka Hartikainen, 31v, -80kg sarja
Asun Kuopiossa ja teen töitä rakennusalalla työnjohdon tehtävissä.
Vapaa-aika painottuu pääsääntöisesti kuntosalille, mutta sille vastapainona on tietokonepelaaminen ja moottoripyöräily.
Reenihistoriaa on takana jo yli 15 vuotta, mutta varsinaisesti kisailumielessä tekemistä noin pari vuotta.
Näille vuosille ei kuitenkaan varsinaisia vammoja ole sattunut, tämän takia halusinkin nyt käydä vielä ns. ehjällä ruholla kisoissa.
Tavoitteena on viedä tämä paketti niin hyvänä lavalle kuin vain voi ja katsoa mihin se riittää.
Viimeiset reenivuodet on olleet aika rikkonaisia erilaisten vaivojen takia, mutta nyt kisadieetti on mennyt suhteellisen kivuttomasti (mitä nyt näille reenivuosille voi ollakkaan.)

Kisoihin valmistautumisen aloitin välidieetillä vuodenvaihteessa, joka jatkui reilun kuukauden keventelyn jälkeen varsinaiseen kisadieettiin.
Dieetille pituutta tulee noin 20 viikkoa. Tällä hetkellä kunto etenee hitaasti, mutta varmasti. Ensimmäistä kertaa otin valmentajan mukaan tähän hommaan, jotta ei oma pää tee temppujaan, joten Sami Tuovinen hoitaa koutsin roolia.

Dieetin etenemistä voi seurata (ainakin välillä kun sille päälle sattuu) instagramin kautta @pekiii.h

Whey-100 Heraproteiini 1 kg​ // 15% ale koodilla pakkotoisto15

Star Nutritionin Whey-100® on markkinoiden parhaita proteiinilisiä – erittäin hyvä maku ja liukenevuus sekä korkealaatuiset raaka-aineet takaavat tämän. Tuote koostuu 100% ristivirtauksella mikro- ja ultrasuodatetusta heraproteiini-isolaatista, jossa on erittäin vähän rasvaa ja laktoosia (1%). Whey-100® on vaativan urheilijan valinta.

Heraproteiini on lisäravinteena suosituin proteiinin lähde. Heraproteiini taas jakautuu useampaan eri tyyppiin sen mukaan, kuinka puhdas ja pitkälle suodatettu proteiini on kyseessä. Heraproteiini-isolaatti on äärimmäisen puhdas ja korkeapitoinen heraproteiinin muoto.

Whey-80 Heraproteiini 1 kg // 15% ale koodilla pakkotoisto15

Whey-80® on korkeapitoinen proteiinijauhe, jossa on todella hyvä maku ja liukenevuus. Tuote koostuu 100% ultrasuodatetusta ja instantoidusta heraproteiinikonsentraatista, jonka avulla voit lisätä lihasmassaa ja parantaa lihasten palautumista – yhdistä kovaan harjoitteluun ja riittävään lepoon ja valmistaudu näkemään tuloksia!

Kova harjoittelu lajista riippumatta asettaa suuret vaatimukset ravinnonsaannille. Jos keho saa liian vähän tai huonolaatuista ravintoa, voi se alkaa näkyä lihasmassan menettämisenä. Erityisesti proteiinin saanti on todella tärkeää, kun harjoittelu on rankkaa: proteiini rakentuu aminohapoista, jotka ovat vastuussa lihasten rakentamisesta ja niiden palautumisesta.

Edellinen artikkeliKehonrakennuksen SM 2023 kilpailijaesittely // Mira Roukala
Seuraava artikkeliARVOSTELEN TEIDÄN FYSIIKOITA // Niclas Pitkänen