Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Huhheijakkaa, jotain 4 tuhatta kuvaa, kai, en osaa laskea. Mutta anyways, siellä ne nyt on galleriassa. Ja kisaajat saavat nettikuvia vapaasti käyttää omaan promoonsa kunhan mainitsee kuvaajan, joka lukee kuvan alaosassa, jos epäselvää, laita kummatkin @pakkismike ja @anttivahaphotography. Samalla tagatkaa SKL ja Pakkotoisto.

Isoja kuvia me myydään ja kaivellaan sitten kovalevyiltä hintaan 20€/kpl. Jos isot kuvat kiinnostaa, etsi ne galleriasta, lataa kuva alas ja lähetä sähköpostilla mike at pakkotoisto.com ja me palataan sitten isojen kuvien linkillä takaisin. Isojakaan kuvia ei ole sallittua käyttää kolmansien osapuolten kaupallisessa toiminnassa.

GALLERIA

Punnitus
Kehonrakennus yleinen
Kehonrakennus masters
Mens classic physique
Womens physique
Figure
Bikini
Mens physique
WellnessWhey-100 Heraproteiini 1 kg​ // 15% ale koodilla pakkotoisto15

Star Nutritionin Whey-100® on markkinoiden parhaita proteiinilisiä – erittäin hyvä maku ja liukenevuus sekä korkealaatuiset raaka-aineet takaavat tämän. Tuote koostuu 100% ristivirtauksella mikro- ja ultrasuodatetusta heraproteiini-isolaatista, jossa on erittäin vähän rasvaa ja laktoosia (1%). Whey-100® on vaativan urheilijan valinta.

Heraproteiini on lisäravinteena suosituin proteiinin lähde. Heraproteiini taas jakautuu useampaan eri tyyppiin sen mukaan, kuinka puhdas ja pitkälle suodatettu proteiini on kyseessä. Heraproteiini-isolaatti on äärimmäisen puhdas ja korkeapitoinen heraproteiinin muoto.

Kreatiinimonohydraatti 500 g // 15% ale koodilla pakkotoisto15

Kreatiini on suosituimpia ravintolisiä suorituskyvyn parantamisessa niin ammattiurheilijoiden kuin voimaharjoittelijoiden keskuudessa. Star Nutritionin Creatine Monohydrate on suosituin kreatiinimme.

Creatine Monohydrate sisältää 100% puhdasta, mikronisoitua kreatiinimonohydraattia erittäin laadukkaasta raaka-aineesta.

Kreatiini on luonnollinen aine kehon aineenvaihdunnassa. Sekä liha että kala sisältävät kreatiinia, mutta treenatessa paljon, voi kreatiinin optimaalinen saanti normaalista ruoasta olla hankalaa.

Edellinen artikkeliSKL SM 2023 punnituspäivä
Seuraava artikkeli2 DAYS OUT SKL SM // Mika Nikkonen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here