Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Supreme Mass Mix&Match, 6,12 kg -30%

Star Nutritionin Supreme Mass on erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettu gainer. Tuote sopii urheilijalle tasosta riippumatta, kun tavoitteena on maksimaalinen kehon massan kasvu!

Supreme Mass:n avulla nostat helposti päivittäisen energiansaantisi uusiin lukemiin ja mahdollistat entistä paremman kehittymisen.

Supreme Mass sisältää nopeita hiilihydraatteja, tehokkaasti imeytyvää heraproteiinia sekä luonnollisen korkean määrän lihaskasvua stimuloivia haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

Proteiini on lihaskasvussa tarvittava rakennusmateriaali ja hiilihydraatti pitää huolen siitä, että sinulla on energiaa käytössä, kun on jälleen uuden treenin aika.

Ultimate Recovery Complex, Mix&Match, 4×1200 g -30%

Ultimate Recovery Complex sisältää luonnollisen runsaan määrän haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) ja L-glutamiinia. Jauhe on rikastettu Optipepilla (hydrolysoitu heraproteiini), aminohappo L-leusiinilla ja Creapure®-kreatiinilla.

Unohda useat eri pussit ja purkit ja nauti palautumisen käynnistävät ravinteet yhdestä ja samasta tuotteesta!

Ultimate Recovery Complex  – Nautinto sekä makuhermoille että lihaksille!

Edellinen artikkeli6 DAYS OUT SKL SM // Mika Nikkonen
Seuraava artikkeliLIVESTREAM MYYNTI ALKAA NYT // SKL

3 KOMMENTIT

  1. Nämä on niitä kolmannen maailman ongelmia. Mitäpä jos Ayrton vaihtaa auton vaikkapa Nissan Primeraan niin pysyy pakoputken äänet maltillisena ja naapurisopu säilyy. Ongelma ratkaistu!

  2. Onnittelut muuten ohimennen sulle. Eka kommentti kun avasin taas vuosien jälkeen kommentit uutisiin. 99,99% on spämmiä mitä tulee, sun viesti eka oikea.

  3. Vastahan se osti Audin ja nyt on jo myynnissä. Löytyy nettiautosta, katsotuimpien ekalla sivulla. 109 kiloa pyynti. Ostaisin, jos olisi rahaa, mut ei tällaiselle pätkätyöläiselle mikään pankki mitään myönnä. Minä kannan vain hiekkaa pankkien tuulikaappiin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here