Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Koodilla pakkotoisto saat 5% alen normaalihinnoista

Bridge Citrus 10mg

Bridge Citrus 10mg -nikotiinipussissa loistaa herkullisten sitrushedelmien raikas maku! Tämä virkistävä makuelämys kestää suussasi pitkään. Bridge Citrus poraa myös erinomaisesti ja on sen puolesta mainio valinta tottuneille nuuskaajille sekä nikotiinipussien käyttäjille. Pussit ovat laadultaan kestäviä ja kooltaan tuhteja 0,6 gramman pusseja.

Bridge Cool Mint 10mg

Bridge Cool Mint 10mg nikotiinipussissa maistuu vahvasti raikas minttu, jota seuraa ihana viileä tunne.

Bridge Spearmint 10mg

Bridge Spearmint nikotiinipussissa tiivistyy mainiosti minttuisen raikas ja virkistävä makukokonaisuus. Tämä ihana maku kestää pitkään suussasi! Myöskään poraus ei petä, nimittäin tässä nikotiinipussissa on kova kairaus! Bridge Spearmint 10mg on mainio valinta raikkaista makuelämyksistä pitäville. Pussit ovat kooltaan 0,6 grammaa ja ne ovat kestävää laatua sekä tuntuvat miellyttäviltä huulessa.

Bridge Wintergreen 10mg

Bridge Wintergreen 10 mg -nikotiinipussissa makuna on ihana wintergreen, joka yhdistää raikkauden ja makeuden täydellisesti. Bridge Wintergreenissä on napakka poraus, joka ei jätä ketään kylmäksi. Nämä laadukkaat pussit ovat tukevia 0,6 gramman kokoisia ja istuvat mukavasti huuleen. Tämä upea kokonaisuus kannattaa testata!

Edellinen artikkeliIlmaiset treenit joka lihasryhmälle // Hauis
Seuraava artikkeliDraamaa valmentajan kanssa | Testodiaries 3.2