Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

Valden kanssa henkeviä keskusteluja kuten aina.

Complete vitamin & mineral, 60 tabs + Omega-3, 120 caps -46%

Complete on täydellinen vitamiini/mineraalilisä, joka imeytyy todella tehokkaasti. Erinomainen sinulle, jolla on vaikeuksia saada ruoasta tarpeeksi vitamiineja ja mineraaleja tai sinulle jolla on suurempi tarve johtuen stressistä, sairaudesta, dieetistä tai kovasta treenistä.

Vain pieni vitamiinin tai mineraalin puute voi vähentää suorituskykyämme voimakkaasti ja yleisterveys kärsii. On hyvä muistaa että stressi (sekä fyysinen että psyykkinen) ja pieni energiansaanti lisäävät vitamiinien ja mineraalien tarvetta.

Complete on kehitetty niille, jotka haluavat tuon vähän ”ekstran” vitamiini/mineraalituotteesta. Complete sisältää vitamiineja, mineraaleja ja myös sitruunasta peräisin olevia bioflavonoiideja, jotka parantavat C-vitamiinin imeytymistä. Lisätty pankreatiini-entsyymi, joka parantaa kaikkien ravinneaineiden imeytymistä, tekee tästä tuotteesta ainutlaatuisen.

Omega-3-rasvahapoista elimistölle erityisen tärkeitä ovat DHA ja EPA, joita saadaan vain rasvaisesta kalasta tai kalaöljystä.Aikuisten tulisi saada Omega-3-rasvahappoja 2-3 g / vuorokausi. Tarvittava määrä saadaan syömällä esimerkiksi 150 g rasvaista kalaa, kuten lohta.

Monet välttävät lähes kaikkea rasvan syöntiä, mikä johtaa ravinnon saannissa puutteisiin. Jotta elimistö säilyisi terveenä ja toimintakykyisenä, ravinnosta on saatavarasvojen sisältämiä välttämättömiä rasvahappoja. Ne muistuttavat siinä mielessä vitamiineja, että elimistömme tarvitsee niitä päivittäin verrattain pieniä määriä.

Välttämättömät rasvahapot ovat näet kaikkien solujemme rakenneosia ja niillä on monia tärkeitä tehtäviä elimistössä. Ne huolehtivat mm. elimistön hormonien tuotannosta, immuunijärjestelmän toiminnasta sekä ihon, hiusten, nivelten ja sydämen sekä verisuonien kunnosta. Ne tuottavat elimistössä hyviä prostaglandiineja, jotka ehkäisevät tulehduksia ja kipuja.

Urheilijalle ja aktiivikuntoilijalle, välttämättömien rasvahappojen liian vähäinen saanti on monin tavoin erityisen haitallista. Kova fyysinen rasitus voi tällöin johtaa helposti kroonisiin nivelvaivoihin tai muihin tulehduksiin, mikä tietysti haittaa harjoittelua ja hidastaa kunnon kehitystä.

- mainos -
Edellinen artikkeliJani Pernellin comeback, osa III: Jalkaohjelman takareisitreeni
Seuraava artikkeliSalitreenaajan rannevaivat – Teoriaosuus