Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
Mutant BCAA 9.7 – Erittäin hyvin liukeneva ja hyvänmakuinen aminohappolisä Mutantilta. Stimuloi lihaskasvua ja parantaa suorituskykyä treenatessa!
Stimuloi lihaskasvua ja ehkäisee lihasproteiinin purkua
Parantaa suorituskykyä
7,2 g BCAA:ta annosta kohden
Nestetasapainoa parantavia elektrolyyttejä
Imeytymistä edistäviä ainesosia parhaan vaikutuksen saamiseksi
3 erinomaista makua
Mutant BCAA 9.7 sisältää nimensä mukaisesti 9,7 g aminohappoja annosta kohden. Näistä 7,2 g on lihaskasvulle tärkeitä haaraketjuisia aminohappoja. Mutantille tuttuun tapaan, raaka-ainelaatu on korkein mahdollinen ja makuprofiili erittäin tasapainoinen.
Mutant BCAA 9.7 sisältää L-leusiinia, L-isoleusiinia ja L-valiinia suhteessa 2:1:1 ja ne on instantoitu parhaan liukenevuuden aikaansaamiseksi. Tuotteeseen lisätyt elektrolyytit edistävät optimaalista neste- ja mineraalitasapainoa kropassa ja ehkäisevät kramppien syntymistä.
Haaraketjuisten aminohappojen lisäksi, tuote sisältää tarkkaan valitun kombinaation mikronisoituja aminohappoja kuten tauriinia, tyrosiinia ja lihaspumppia lisäävää arginiinia.
Pisteenä i:n päälle, Mutant BCAA 9.7:ään on lisätty magnesiumia, joka edistää aminohapposynteesiä sekä BioPeriiniä, joka lisää tuotteen biosaatavuutta.
Mutant BCAA 9.7 – Viimeiseen yksityiskohtaan asti hiottu ja äärimmäisen laadukas aminohappolisä tavoitteellisille urheilijoille!
- mainos -
Edellinen artikkeliHAUKKASINKO LIIAN ISON PALAN? | PtVatanen
Seuraava artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely | Erkki Martin