Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

39 vuotta -80kg sarja

  • Dieetille lähdettiin 108,5kg:sta maaliskuun lopulla ja paino nyt 86kg.
  • Kotipaikka Kaarina
  • Treeni historiaa kertynyt muutama vuosikymmen ja nyt tavoitteellisesti vuodesta 2017.
  • Ensimmäiset kisat edessä ja haluan että voin nousta hyvässä kunnossa Suomen parhaiden kehonrakentajien rinnalle. Odotan tietenkin myös menestystä ja hyvää kisaa. 
  • Yrittäjä/Optikko yrityksessä Design Optikko Hakula
  • Perhe: Puoliso Laura Grönberg ja lapset Unto 8 vuotta ja Alma 12 vuotta. 

Kesäisin harrastan veneilyä ja perheen kanssa matkustamista.

Tavoitteena saada onnistunut kisadebyytti ja mahdollisesti jatkaa Ouluun kisaamaan. Jos kaikki menee hyvin ja nälkää jää niin lähden ensi vuonna kisaamaan myös Mastersiin kun täytän 40 vuotta. Asetin 2017 tavoitteekseni olla parhaassa kunnossa 40 vuotiaana ja vaikka olen vähän aikataulua edellä niin tästä vuodesta voi aina parantaa juhlavuoteen. 

Päätin viime kesän jälkeen että nyt tai ei koskaan. Olen haaveillut kisaamisesta pitkään Ja otin yhteyttä Jari Mentulaan ja sovin tapaamisen. Jari sanoi että kyllä me sinut ensi syksyksi lavalle saadaan. Otin haasteen vastaan ja kaikki on tehty mitä olen perheen ja yritykseni pyörittämisen ohella pystynyt. Dieetti oli aluksi todella vaikea ja kesti aikansa että pääkoppa ja kroppa tottui. Nyt on ollut yllättävän hyvä ja pirteä vaihe tekemisessä. Vielä kiristetään roimasti ruuvia ja yhtään treeniä tai ateriaa ei ole jätetty välistä. ”Kaikki kivet on käännetty” 

Pehmeää on vielä mutta olen silti elämäni parhaassa kunnossa. Innolla odotan mitä vuosien harjoittelu on kroppaan jättänyt. 

Matkan aikana on ollut hienoa tutustua lajin parissa oleviin ihmisiin mm. Jani Pernelliin ja tietenkin valmentajaani Jari Mentulaan, iso kiitos heille tuesta ja yhteisestä matkasta. Tärkeintä on että perheeni ja paljon ystäviä vuosien takaa on tulossa myös katsomaan kisoja, joka merkitsee minulle äärimmäisen paljon. Nähdään Tampereella ja tsemppiä kaikille viimeisille viikoille. 

Matkaani voit seurata instassa @ekidigi

Star Nutritionin Vegan Protein Shake on täydellinen valinta sinulle, joka etsit todella hyvää proteiinia, joka on myös 100 % vegaaninen ja jonka sisältö on hyvin harkittu. 
Tämä proteiinijauhe yhdistää proteiinia sekä herneistä että riisistä, jotka täydentävät toisiaan ja tarjoavat erinomaisen aminohappoprofiilin. 
100 % vegaaninen proteiini 
Korkea proteiinipitoisuus  
Täydentävät proteiinilähteet 
Matala sokeripitoisuus 
Ylellinen, vegaaninen proteiini 
Star Nutritionin Vegan Protein Shake on proteiini sinulle, joka et vain halua vegaanista proteiinia, vaan haluat myös saada proteiinijauhetta, jolla on erinomainen liukoisuus ja upea maku. 
​ Ylellinen proteiini, jonka voi yhtä helposti nauttia sekä jälkiruokana että heti kovan treenin jälkeen. 
Yhdistetyt proteiinilähteet 💪 
Vegan Protein Shake käyttää vain laadukkaita proteiinilähteitä herneproteiini-isolaatin ja riisiproteiinin muodossa. 
Näillä on erilainen aminohappopitoisuus ja ne täydentävät toisiaan tarjoamalla täydellisen aminohappoprofiilin. 
​ Tämä on tärkeää, jotta elimistö pystyy käyttämään kaiken proteiinin esimerkiksi lihasmassan kasvattamiseen tai ylläpitämiseen. 

Edellinen artikkeliQ&A | Road to pro card Ep. 36 | Niclas Pitkänen
Seuraava artikkeliVertin kanssa voimamieslajeja | Vertti Harjuniemi